Zeclas.
80+ Bronze
sor aga kullaniyorum su anArkadaşlar bu qwertz alman düzeni versiyondan alan varsa yardımcı olabilirmi bir iki soru sormak istiyorum
sor aga kullaniyorum su anArkadaşlar bu qwertz alman düzeni versiyondan alan varsa yardımcı olabilirmi bir iki soru sormak istiyorum
sigara mübarek dumanını çekcen atcanOnlar yemez ama sen ağzından düşürmezsin kanka
yardımcı olayım kanka zy tusları ile alakalı mı?Arkadaşlar bu qwertz alman düzeni versiyondan alan varsa yardımcı olabilirmi bir iki soru sormak istiyorum
Kanka bu y ile z yerleri farklı ya klavyeyi ilk taktığında qwertz olarakmı çalışıyor nası kullanıyorsun. Bende almanca düzeni aldımda ne yapmam gerekiyor qwerty olarak kullanmak için. Teşekkür ederim bu arada.sor aga kullaniyorum su an
Yarım saat düşünüp bunumu yazdın cano daha sana cevap falan yazmam ilkokul iki terk iqün ve lokumun ile sana başarılar. Ama sen bi annene ver dedigim gibi lezzet patlaması yaşar belki.Onlar yemez ama sen ağzından düşürmezsin kanka
bilgisayarda hangi dil varsa ona gore ayarliyor tusda z yazsa bile y olarak algiliyor eger keycapslerin degistirirsen uyumlu durmuyor ama rahatsiz ediyorsa degistirebilirsinKanka bu y ile z yerleri farklı ya klavyeyi ilk taktığında qwertz olarakmı çalışıyor nası kullanıyorsun. Bende almanca düzeni aldımda ne yapmam gerekiyor qwerty olarak kullanmak için. Teşekkür ederim bu arada.
Ben tkl aldım muhtemelen y ile z arasında uyum farklı olmucak sendeki %60 pintscreen kısaltması yazıo o sebeplemi uyumsuz dedin acaba?bilgisayarda hangi dil varsa ona gore ayarliyor tusda z yazsa bile y olarak algiliyor eger keycapslerin degistirirsen uyumlu durmuyor ama rahatsiz ediyorsa degistirebilirsin
hayir tuslar takiliyor ama bi tus havada bi tus asagida kaliyor digerlerine gore goruntusu bozuluyor yaniBen tkl aldım muhtemelen y ile z arasında uyum farklı olmucak sendeki %60 pintscreen kısaltması yazıo o sebeplemi uyumsuz dedin acaba?
kanka mz60 o almanca düzen kullanıyorum z bastığında y oluyo y bastığında z oluyo az çok klavye tuşlarının yerlerini ezberlediysen hiç sorun olmuyoArkadaşlar bu qwertz alman düzeni versiyondan alan varsa yardımcı olabilirmi bir iki soru sormak istiyorum
Keycap almak lazım, ben de istiyorum almak fakat 1 tane alınca kargo ile boşa pahalı oluyor, 3 tane almaya da gerek yok diye almadımBen tkl aldım muhtemelen y ile z arasında uyum farklı olmucak sendeki %60 pintscreen kısaltması yazıo o sebeplemi uyumsuz dedin acaba?
tanesi ne kadar ustaelime stok geldi 80 lira komisyon ile 190 liralık 3 adet mizar veriyorum isteyenler yazsın
190 lira klavye amazonda artı 80 lira komisyon istiyorumtanesi ne kadar usta