Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
sor aga kullaniyorum su an
Kanka bu y ile z yerleri farklı ya klavyeyi ilk taktığında qwertz olarakmı çalışıyor nası kullanıyorsun. Bende almanca düzeni aldımda ne yapmam gerekiyor qwerty olarak kullanmak için. Teşekkür ederim bu arada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onlar yemez ama sen ağzından düşürmezsin kanka
Yarım saat düşünüp bunumu yazdın cano daha sana cevap falan yazmam ilkokul iki terk iqün ve lokumun ile sana başarılar. Ama sen bi annene ver dedigim gibi lezzet patlaması yaşar belki.

Kanka bu y ile z yerleri farklı ya klavyeyi ilk taktığında qwertz olarakmı çalışıyor nası kullanıyorsun. Bende almanca düzeni aldımda ne yapmam gerekiyor qwerty olarak kullanmak için. Teşekkür ederim bu arada.
bilgisayarda hangi dil varsa ona gore ayarliyor tusda z yazsa bile y olarak algiliyor eger keycapslerin degistirirsen uyumlu durmuyor ama rahatsiz ediyorsa degistirebilirsin

bilgisayarda hangi dil varsa ona gore ayarliyor tusda z yazsa bile y olarak algiliyor eger keycapslerin degistirirsen uyumlu durmuyor ama rahatsiz ediyorsa degistirebilirsin
Ben tkl aldım muhtemelen y ile z arasında uyum farklı olmucak sendeki %60 pintscreen kısaltması yazıo o sebeplemi uyumsuz dedin acaba?

Ben tkl aldım muhtemelen y ile z arasında uyum farklı olmucak sendeki %60 pintscreen kısaltması yazıo o sebeplemi uyumsuz dedin acaba?
hayir tuslar takiliyor ama bi tus havada bi tus asagida kaliyor digerlerine gore goruntusu bozuluyor yani

elime stok geldi 80 lira komisyon ile 190 liralık 3 adet mizar veriyorum isteyenler yazsın

Arkadaşlar bu qwertz alman düzeni versiyondan alan varsa yardımcı olabilirmi bir iki soru sormak istiyorum
kanka mz60 o almanca düzen kullanıyorum z bastığında y oluyo y bastığında z oluyo az çok klavye tuşlarının yerlerini ezberlediysen hiç sorun olmuyo

Keycap almak lazım, ben de istiyorum almak fakat 1 tane alınca kargo ile boşa pahalı oluyor, 3 tane almaya da gerek yok diye almadım :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,905
Üyeler
192,546
Son üye
Emre_Titan
Geri