Kru3gerBey
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Hocam bu fiyata kablosuz da bu özellikleri sunan örnekler var ama o yüzden söylemiştim aslındaKablolu olarak ₺300'e de klavye var. Bakış açınız hatalı. Bu klavye hotswap, manyetik ve 8K Hz bir klavye, fiyatı da bu içeriğe göre uygun. Mekanik switchler azalsa, manyetik switch de ucuzlar. Manyetik'de mıknatıs mantığı var, düz mekanikler gibi çift basma sorunu neredeyse yaşanmıyor. Gamepadlerdeki hall effect gibi, mekanik switchlerin gelişmiş versiyonu.
Ek olarak yerelde Gaminggen, Wraith vb. sitelerde manyetik switch satılıyor. Çok fazla da seçenekleri var. Mekanik switchleri tam tersi bulamıyorsun, çoğu klavyeleri ucuz satıp, mekanik switchi de bilerek getirtmeyip tekrar klavye satmaya yöneltiyor. Atıyorum ₺1000-2000 mekanik klavye alıyor, 1-2 yıl sonra 2-3 tuş çift basıyor, hotswap ise az kullandığı switchleri o çift basanlar ile değiştiriyor. Baktı hiç değiştiremiyor ve 10'dan fazla varsa yeni klavyeye yine benzer fiyat veriyor, genele bakarsan pahalı bir klavye almış kadar harcama yapıyor.
Manyetik'de bunun yaşanma ihtimali düşük ve sorun yaşarsa, isterse büçtesine göre çok daha kaliteli ve sesi hoş bir manyetik switche geçebiliyor. Yani 100 tane manyetik switchi ₺1500-5000 arasına alabiliyorsun, switch kalitesine göre alabiliyorsun. Bunlarda kaliteye göre ömrü de artıyor, atıyorum 100 tane Jade pro switch ₺2500 ama basım ömürleri 100 milyon gibi.
![]()
Wraith Flow Manyetik Switch
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com