Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Kablolu olarak ₺300'e de klavye var. Bakış açınız hatalı. Bu klavye hotswap, manyetik ve 8K Hz bir klavye, fiyatı da bu içeriğe göre uygun. Mekanik switchler azalsa, manyetik switch de ucuzlar. Manyetik'de mıknatıs mantığı var, düz mekanikler gibi çift basma sorunu neredeyse yaşanmıyor. Gamepadlerdeki hall effect gibi, mekanik switchlerin gelişmiş versiyonu.

Ek olarak yerelde Gaminggen, Wraith vb. sitelerde manyetik switch satılıyor. Çok fazla da seçenekleri var. Mekanik switchleri tam tersi bulamıyorsun, çoğu klavyeleri ucuz satıp, mekanik switchi de bilerek getirtmeyip tekrar klavye satmaya yöneltiyor. Atıyorum ₺1000-2000 mekanik klavye alıyor, 1-2 yıl sonra 2-3 tuş çift basıyor, hotswap ise az kullandığı switchleri o çift basanlar ile değiştiriyor. Baktı hiç değiştiremiyor ve 10'dan fazla varsa yeni klavyeye yine benzer fiyat veriyor, genele bakarsan pahalı bir klavye almış kadar harcama yapıyor.

Manyetik'de bunun yaşanma ihtimali düşük ve sorun yaşarsa, isterse büçtesine göre çok daha kaliteli ve sesi hoş bir manyetik switche geçebiliyor. Yani 100 tane manyetik switchi ₺1500-5000 arasına alabiliyorsun, switch kalitesine göre alabiliyorsun. Bunlarda kaliteye göre ömrü de artıyor, atıyorum 100 tane Jade pro switch ₺2500 ama basım ömürleri 100 milyon gibi.
Hocam bu fiyata kablosuz da bu özellikleri sunan örnekler var ama o yüzden söylemiştim aslında

Hocam kablolu klavye için bu rakam çok değil mi bana mı öyle geliyor ?
Hocam klavye bu kablosuna falan çok takılmıyorum ki 1800 lira verdim. kablolu manyetik switchi kablosuz mekaniğe tercih ederim. dediğim gibi kablo çok sorun değil benim açımdan

Hocam bu fiyata kablosuz da bu özellikleri sunan örnekler var ama o yüzden söylemiştim aslında
Bu fiyata kablosuz manyetik yok. Hatta kablosuz tek bir manyetik var o da beast esporun sattığı (₺3200) ürün. Kablosuz manyetik mantıklı bir şey değil bu arada, Hz olayından dolayı sisteme yük bindiriyor. Farede neyse de klavyede saçma.

Ayrıca bu fiyatlara satılan mekanik klavyeler çok da kaliteli değil. Havit'in KB885L'si var bir tek iş gören. Çoğu çift basma sorunlu mekanik klavye. Manyetik mıknatıs ile iletişim kuruyor, mekaniklede 2 tane pin var ve bunlar çok çabuk bozuluyor, ucuz mekaniklerin kasası yay sesi çıkarmaya ve bunları bozmaya çok müsait.

Kablosuz mekanikler ayrıca ₺2300-2400 başlıyor. Aigo falan var o da çok sıkışık klavye.

Hoparlörle şarj istasyonu nasıl var mı kullanan alınır mı? Monitörün hoparlörü çok kötü gibi almak istiyorum bir tane.

Geri