Vidor
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
Hocam hangi soubdbarı kaça aldınız? Bugün happy hourda ucuzlama ihtimali var mı?Klavye ve soundbar aldım hepsi iyiydi
Hocam hangi soubdbarı kaça aldınız? Bugün happy hourda ucuzlama ihtimali var mı?Klavye ve soundbar aldım hepsi iyiydi
Siyah uzun olanı şimdi modeli aklıma gelmiyor zaten bı o stokta var sanırım 500-600 civarına geldi 5w mı 10w mı neydi sanırım yada 3 w emin değilim ama sesi mükemmel bence %15 üzeri kullanmıyorum ortalık başlıyor inlemeye belki odadan dolayı da olabilir ama ben beğendim.Hocam hangi soubdbarı kaça aldınız? Bugün happy hourda ucuzlama ihtimali var mı?
Eğer bahsettiğiniz Havit Gamenote SK770BT ise almak isterim. Bir tane daha var ama o tükendi görünüyor.Siyah uzun olanı şimdi modeli aklıma gelmiyor zaten bı o stokta var sanırım 500-600 civarına geldi 5w mı 10w mı neydi sanırım yada 3 w emin değilim ama sesi mükemmel bence %15 üzeri kullanmıyorum ortalık başlıyor inlemeye belki odadan dolayı da olabilir ama ben beğendim.
Evet o hocam çok güzelEğer bahsettiğiniz Havit Gamenote SK770BT ise almak isterim. Bir tane daha var ama o tükendi görünüyor.
904L satayım sana 1999 2000 fen düştübakalım ne var bu hafta KB900L indirime girer belki
zerre bilgim yok. içeride fan var mı onu bile bilmiyorumÖlçüleri ne biliyor musun üst 360 mm alıyor mu? Gerçi modelde aldığı gözüküyor da 420 mm alır mı?
Şefim kod ile 1.5₺ aldıya millet kodu nereden alıyorlar. Hadi happy hourda 2₺ indi 500₺ kodomnu nereden temin ediliyor?
Baya güzele benziyorzerre bilgim yok. içeride fan var mı onu bile bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi baktım, 420 4 fanlı mı oluyordu
Alıntıyı görüntüle
var iste biseler. ben onu sfky'a devrettim 1500'e alabilsem 5 tane alırım da milletin hakkını yemiş oluyoruzŞefim kod ile 1.5₺ aldıya millet kodu nereden alıyorlar. Hadi happy hourda 2₺ indi 500₺ kodomnu nereden temin ediliyor?
Bana da 1 adet lazım ama 1.5₺ den almam gerek 2₺ verememvar iste biseler. ben onu sfky'a devrettim 1500'e alabilsem 5 tane alırım da milletin hakkını yemiş oluyoruz
kod var rahat ol abin yanındaBana da 1 adet lazım ama 1.5₺ den almam gerek 2₺ veremem![]()