Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

bu haftanın ilk partı (foto atma kaldırıldığı için linkleri attım)
@BabaYaga89 mikrofon konusunda happy hour soruyordun buyur şansına mikrofonda eklenmiş
Evet bu üst modeli standli olmasa daha iyi teşekkür ederim ilgilendiğin için

Hoparlör ve TW991 PRO var memnunum. Ama TW991 PRO evde yatarken falan bir şeyler dinlerken kullanıyorum. ANC'si %70 oranında iş yapıyor. Kutusundan çıkarırken sadece tasarımsal biraz zorluyor. Bir de sık sık kulağınızdan çıkıyorsa, dış kısmına sürtünce özellikle ANC kapalıyken çok dış ses geliyor. Ayrıoca Redmi'nin bu fiyatlarda ₺600 olması lazım giriş seviyesi bir kulaklığı var. Onu da alıp denemiş biri olarak, o leş gibi plastik kokuyor ve ses seviyesi çok düşüktü. Yani ₺500 bu kulaklık çok iyi, ama dışarıda kullanır mıyım sanmıyorum. Evde falan kullanılabilir. Benim gibi IEM kablolu kulaklık kullanıp, arada video izlerken uzanmak için falan bilgisayara bluetooth ile bağlanıp da kullanılabilir. Oyun modu da var ama tam denemedim.

Kulaklığa çok bütçesi olmayanlar H2002E de alınabilir. En azından ₺400-600 satılan konforsuz JAK kulaklıklardan daha iyi olur.
Keza şu an Havit KB904L %75 manyetik klavyesinden yazıyorum, manyetik klavyeleri de iyi oluyor Havit'in öneririm.
Fare 3950 sensörü var, fiyata göre iyi ama araştırmak da lazım. Daha önceden bu indirimlerden eski tip şarj kablosu almıştım, küçük gelmişti ve dış kaplamasını beğenmedim. O yüzden bu kablo konusunda iyimser değilim. Ama şarj adaptörü alınır. Spiegen'ler falan tek çıkışlıları ₺450 falanken, ₺300 iki çıkışlı iyi olur. Ben genelde böyle adaptörleri bilgisayar yakınında güç vermem gereken aparatlar için kullanıyorum, hatta bu indirimden bir tane alacağım.

2026-04-21_19-15.webp

2026-04-21_19-15_1.webp

2026-04-21_19-15_2.webp

2026-04-21_19-15_3.webp

Bu haftaki hoparlör alınır mı o fiyata birde ekstra kargo parası var

Bu haftaki hoparlör alınır mı o fiyata birde ekstra kargo parası var
Ben kullanıyorum, bağlantıdaki Realtek ses ayarları yapılı gayet iyi ses veriyor. Bu fiyata 2 hoparlörü de 5w yok. Genelde ₺700 Redragon'lar falan 3w x2 diye satılıyor. Anakarta bağlıyken ses %100 ve hoparlörü çok hafif açınca gayet yüksek ses geliyor. Realtek ayarları genel olarak jak ile bağlanan cihazlardaki ses boğukluğunu ve insan seslerinin şiddetini ayarlıyor. Ürünlerden bağımsız ayarlamanızı öneririm.

Bir tek Havit'in bu RGB olayını sevmiyorum. Açılınca kendi kendine yanıp sönüyor, üstüne dokunup kapat, aç yapınca düzeliyor. Belki de bekleyince de oluyordur. Ama atıyorum bir şey dinliyorsun, kendi döngüsü var. O bitince kararıyor tekrar başlıyor falan. RGB işini hiç yapmasalar daha iyi yani çok garip. H2002P'de de aynı sorun vardı. Ben sevmediğimden kapatıyordum, bilgisayar kapat aç yapınca sol kulaklıktaki açık kalıyor sağdaki kapalı duruyordu falan. Yani RGB ekliyorsun bari küçük bir hafıza ayarla, son ayarları kaydetsin.

2026-04-21_19-30.webp

Ben kullanıyorum, bağlantıdaki Realtek ses ayarları yapılı gayet iyi ses veriyor. Bu fiyata 2 hoparlörü de 5w yok. Genelde ₺700 Redragon'lar falan 3w x2 diye satılıyor. Anakarta bağlıyken ses %100 ve hoparlörü çok hafif açınca gayet yüksek ses geliyor. Realtek ayarları genel olarak jak ile bağlanan cihazlardaki ses boğukluğunu ve insan seslerinin şiddetini ayarlıyor. Ürünlerden bağımsız ayarlamanızı öneririm.

Bir tek Havit'in bu RGB olayını sevmiyorum. Açılınca kendi kendine yanıp sönüyor, üstüne dokunup kapat, aç yapınca düzeliyor. Belki de bekleyince de oluyordur. Ama atıyorum bir şey dinliyorsun, kendi döngüsü var. O bitince kararıyor tekrar başlıyor falan. RGB işini hiç yapmasalar daha iyi yani çok garip. H2002P'de de aynı sorun vardı. Ben sevmediğimden kapatıyordum, bilgisayar kapat aç yapınca sol kulaklıktaki açık kalıyor sağdaki kapalı duruyordu falan. Yani RGB ekliyorsun bari küçük bir hafıza ayarla, son ayarları kaydetsin.

Alıntıyı görüntüle
Bilemedim yaklaşık 700TL ye denk gelecek ve 700TL çok gibi geldi. Biraz daha ekleyip logi almak daha iyi olacak sanki.

Hoparlör ve TW991 PRO var memnunum. Ama TW991 PRO evde yatarken falan bir şeyler dinlerken kullanıyorum. ANC'si %70 oranında iş yapıyor. Kutusundan çıkarırken sadece tasarımsal biraz zorluyor. Bir de sık sık kulağınızdan çıkıyorsa, dış kısmına sürtünce özellikle ANC kapalıyken çok dış ses geliyor. Ayrıoca Redmi'nin bu fiyatlarda ₺600 olması lazım giriş seviyesi bir kulaklığı var. Onu da alıp denemiş biri olarak, o leş gibi plastik kokuyor ve ses seviyesi çok düşüktü. Yani ₺500 bu kulaklık çok iyi, ama dışarıda kullanır mıyım sanmıyorum. Evde falan kullanılabilir. Benim gibi IEM kablolu kulaklık kullanıp, arada video izlerken uzanmak için falan bilgisayara bluetooth ile bağlanıp da kullanılabilir. Oyun modu da var ama tam denemedim.

Kulaklığa çok bütçesi olmayanlar H2002E de alınabilir. En azından ₺400-600 satılan konforsuz JAK kulaklıklardan daha iyi olur.
Keza şu an Havit KB904L %75 manyetik klavyesinden yazıyorum, manyetik klavyeleri de iyi oluyor Havit'in öneririm.
Fare 3950 sensörü var, fiyata göre iyi ama araştırmak da lazım. Daha önceden bu indirimlerden eski tip şarj kablosu almıştım, küçük gelmişti ve dış kaplamasını beğenmedim. O yüzden bu kablo konusunda iyimser değilim. Ama şarj adaptörü alınır. Spiegen'ler falan tek çıkışlıları ₺450 falanken, ₺300 iki çıkışlı iyi olur. Ben genelde böyle adaptörleri bilgisayar yakınında güç vermem gereken aparatlar için kullanıyorum, hatta bu indirimden bir tane alacağım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Klavyeden çektim

Bilemedim yaklaşık 700TL ye denk gelecek ve 700TL çok gibi geldi. Biraz daha ekleyip logi almak daha iyi olacak sanki.
Logitechler de çok eski ürünler belirteyim, ses tarafında veya malzeme kalitesinde o fiyatları etmiyorlar. Özellikle malzeme kalitesinde iyi bir şey beklemeyin. Ben ₺0-3000 arasına batılı markalarda kulaklık, hoparlör, fare hepsinde kötü bir malzeme kalitesi var belirteyim. Artık bunların iş gören ürünleri ₺4000 hatta 5000'den başlıyor. Eskiden Logitech hoparlörler olurdu beyazlardan, aldığınızda dolu dolu ve çarpınca falan sallanmazdı. Havit'in bu hoparlöründe o ağırlık var bu arada, tam onlar kadar değil. Önceden Redragon hoparlörü vardı, o malzeme olarak tırttı mesela. İstemsiz kablo falan çıkarırken veya ses açarken devirmişliğim var.

Belki buradan 2-3 ürün daha ekleyip kargoyu ücretsiz yapıp da alabilirsiniz. Mesela bluetooth kulaklıklar alınabilir. Şarj adaptörü, masaya konulan kablosuz şarj cihazı, powerbank bunlar alınabilir.

Hocam kablolu klavye için bu rakam çok değil mi bana mı öyle geliyor ?
Kablolu olarak ₺300'e de klavye var. Bakış açınız hatalı. Bu klavye hotswap, manyetik ve 8K Hz bir klavye, fiyatı da bu içeriğe göre uygun. Mekanik switchler azalsa, manyetik switch de ucuzlar. Manyetik'de mıknatıs mantığı var, düz mekanikler gibi çift basma sorunu neredeyse yaşanmıyor. Gamepadlerdeki hall effect gibi, mekanik switchlerin gelişmiş versiyonu.

Ek olarak yerelde Gaminggen, Wraith vb. sitelerde manyetik switch satılıyor. Çok fazla da seçenekleri var. Mekanik switchleri tam tersi bulamıyorsun, çoğu klavyeleri ucuz satıp, mekanik switchi de bilerek getirtmeyip tekrar klavye satmaya yöneltiyor. Atıyorum ₺1000-2000 mekanik klavye alıyor, 1-2 yıl sonra 2-3 tuş çift basıyor, hotswap ise az kullandığı switchleri o çift basanlar ile değiştiriyor. Baktı hiç değiştiremiyor ve 10'dan fazla varsa yeni klavyeye yine benzer fiyat veriyor, genele bakarsan pahalı bir klavye almış kadar harcama yapıyor.

Manyetik'de bunun yaşanma ihtimali düşük ve sorun yaşarsa, isterse büçtesine göre çok daha kaliteli ve sesi hoş bir manyetik switche geçebiliyor. Yani 100 tane manyetik switchi ₺1500-5000 arasına alabiliyorsun, switch kalitesine göre alabiliyorsun. Bunlarda kaliteye göre ömrü de artıyor, atıyorum 100 tane Jade pro switch ₺2500 ama basım ömürleri 100 milyon gibi.

vallahi paranıza yazık. bu markadan 2 klavye 2 mouse aldım yarım metreden düşse geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,419
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri