Shaco
80+ Bronze
Herkese ikram ettiğinden sandın sanırım sen o değildi kankito.Sağolasın kardeşim küçüklüğümden beri bamya yemiyorum
Herkese ikram ettiğinden sandın sanırım sen o değildi kankito.Sağolasın kardeşim küçüklüğümden beri bamya yemiyorum
Doğrudur küçük enişte okadar uzunsa çevirde kendinede hediye et ne diyeyimHerkese ikram ettiğinden sandın sanırım sen o değildi kankito.
Ben lokumdan bahsediyorum ne uzunu kısası sen konuyu çok yanlış anlamışsınDoğrudur küçük enişte okadar uzunsa çevirde kendinede hediye et ne diyeyim
Konuyu boş mesajlarla kirletmekten başka bir şey yapmıyorsunuz farkında mısınız azıcık forum kuralları bilseniz keşke.
Sende ister misin özel formüllü verebilirim ağzında lezzet patlaması yaratır.İkimizde kimin neyden bahsettiğini çok iyi biliyoruz canım benim. Hadi sen lokum dağit etrafa.
Dünden beri beklediğim şey bu link değil stok bekliyorum ucubelik yapma istersen?
Al kanka satıcı linki dünden beri bunun için bekliyorsun.
2 stok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sende ister misin özel formüllü verebilirim ağzında lezzet patlaması yaratır.
adam gerçek shaco main ya shaco ile birleşmiş bütünleşmiş bildiğin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sende ister misin özel formüllü verebilirim ağzında lezzet patlaması yaratır.
Bekle kanka gelecek stok.UCUBE20 indirim koyduyla %20 indiirmin var.Dünden beri beklediğim şey bu link değil stok bekliyorum ucubelik yapma istersen?