TÜRK YILDIZLARI
80+ Bronze
- Katılım
- 5 Aralık 2021
- Mesajlar
- 944
- Reaksiyon skoru
- 446
Keycaps iptal etcem alan alsın
Burdaki arkadaşlara göre ederi 50tl kanka sonra belki inanırsın falan diye merhametlilermiş gibi 75den teklif veriyolarbeyaz sarı
525 koydumBurdaki arkadaşlara göre ederi 50tl kanka sonra belki inanırsın falan diye merhametlilermiş gibi 75den teklif veriyolarÜlkenin en akıllı arkadaşları bu konuda.
Bursadaysan mz60 ile tkl takas yapabiliriz. (bende mz60 yellow var)ben değilimde mz60 ve durgod k320tkl aldım hangisini kullansam satsam veya direk ikiside mi bende kalsa
Çık konudan IQ ortalamasını düşürme kanka o zaman hadi.Bi bitmediniz ......Burdaki arkadaşlara göre ederi 50tl kanka sonra belki inanırsın falan diye merhametlilermiş gibi 75den teklif veriyolarÜlkenin en akıllı arkadaşları bu konuda.
Senin iq nü yerim ben zeki çocukÇık konudan IQ ortalamasını düşürme kanka o zaman hadi.Bi bitmediniz ....
IQ'mu yersen yanında ikramım olur onu da yersin tam ağzına layık.Senin iq nü yerim ben zeki çocuk
Sağolasın kardeşim küçüklüğümden beri bamya yemiyorumIQ'mu yersen yanında ikramım olur onu da yersin tam ağzına layık.