Asus olan var elimde, 2K için güzel iş yapıyor tavsiye ederim tek sıkıntısı pivot ayak olmaması. Viewsonic araştırmıştım ghosting ya da ışık sızması gibi bir problemi vardı sanırım. Yorumlarına iyi bak derim hocam.
Bütçe çok güzel, parçaları ayrı ayrı alır toplar vakit ayırırım diyorsan daha iyi olur bence hocam. Hatta bu şekilde belirttiğiniz bütçede 7950x3d işlemcili toplanabilir.
1713957267...
Kesinlikle kendin topla hocam. 1 ay gibi bir sürede 4080 li sistemi 65k bandında topladım gerek indirim gerek kupon kovalayarak. Ya da şuna bakabilirsin biraz daha özelleştirerek...
Intel 13600K
Asus Z790 Tuf Gaming Pro
G skill Trident Z5 2x16GB 7200 MHz
Lian Li Lancool 205
MSI MPG CoreLiquid K240 ARGB 240 mm
MSI A750GL PCIE5 750W 80+ Gold
Galax Rtx 4080
Bana bu sistem indirimlerle birlikte 72k bandına gelmişti hocam ama indirimsiz ve güncel fiyat hali de 80k ya yakın...
Tabi ki bu konuda haklısın hocam, açıkçası iş bilgisayarı olmayacak sadece oyun oynanacak ve oynayacağım oyunlarda(pubg,2042,cs go vs.) bu karta ihtiyaç duymayacak oyunlar. Ve 4k monitöre de şu an için o kadar para veresim yok, alacağım monitör muhtemelen 2k olacak.
Hocam parçalar indirimle birlikte uyguna geldi, ya cuma da aldım ya da mağaza açılışta veya kart kampanyaları ile. Hazır sistemlerde istediğim parçaları eklediğimde şu an 10 k civarı fark tutuyor. O yüzden hazır sistem almadım.
Aslında şu kart bütçe yönetimime daha iyi uyuyor ama hanım problem...
Kanıma giriyorsunuz ben 1 hafta önce 4060ti düşünüyordum :D:D Arada 5k fiyat farkı galax ile değer mi bu fiyat farkına sizce?
1710091839
Ek olarak darboğaz yaşar mıyım 4080 ile bu sistemde?
Galax
Gainward
Zotac (Akşamları 37k bandına düşürüyorlar 2-3 gündür.)
Colorful
Benzer fiyatlarda 4 farklı marka. Performans testlerinde ise aralarındaki en başarılısı Colorful>Gainward>Galax>Zotac diye gidiyor. Fiyat Avantajı ise şu an Galax ta. Diğerlerine 1-2k fazla para vermeye değer mi...
Colorful
1710083073
Evet hocam markadan yana sıkıntım yok açıkçası ama performans olarak karar veremedim hangisi daha iyidir diye. Bu kadar para vermişken coil whine dertlerle uğraşmakta istemiyorum. Galax f/p açısından güzel 35k bandında. Gainward testlerde başarılı ama coil whine videosu...