Neler Yeni

Çözüldü✓ (35-37K) RTX 4070 ti super hangi marka sizce?

oliveforge99

80+ Silver
İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi gözden geçirdikten sonra problem olmazsa 4080'e zorlayın kesinlikle

Play Hard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ozan
FHD alcaksan 4070tisuper alıp aradaki parayla 2k monitör falan çekmek daha doğru olur bence. Keşke hazır sistem alsaymışsınız. 4080 alıp 2 3 ay sonra 4K monitör çekicekseniz siz bilirsiniz.
Hocam parçalar indirimle birlikte uyguna geldi, ya cuma da aldım ya da mağaza açılışta veya kart kampanyaları ile. Hazır sistemlerde istediğim parçaları eklediğimde şu an 10 k civarı fark tutuyor. O yüzden hazır sistem almadım.
İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi gözden geçirdikten sonra problem olmazsa 4080'e zorlayın kesinlikle

Aslında şu kart bütçe yönetimime daha iyi uyuyor ama hanım problem çıkarır mı diye düşünüyorum. Kartın kesim tarihi bugün, yani alırsam 3 ay ertelenmiş gibi oluyor ek olarak taksit vade farksız olması problematik olmaktan çıkarıyor. Diğer sitelerden alırsam hem diğer karta peşin ödeme yapacağım hem de taksit sayısı daha az olacak.
Gainward 4080S

oliveforge99

80+ Silver
Hocam parçalar indirimle birlikte uyguna geldi, ya cuma da aldım ya da mağaza açılışta veya kart kampanyaları ile. Hazır sistemlerde istediğim parçaları eklediğimde şu an 10 k civarı fark tutuyor. O yüzden hazır sistem almadım.

Aslında şu kart bütçe yönetimime daha iyi uyuyor ama hanım problem çıkarır mı diye düşünüyorum. Kartın kesim tarihi bugün, yani alırsam 3 ay ertelenmiş gibi oluyor ek olarak taksit vade farksız olması problematik olmaktan çıkarıyor. Diğer sitelerden alırsam hem diğer karta peşin ödeme yapacağım hem de taksit sayısı daha az olacak.
Gainward 4080S
Yani bunu almışken şunu da alayım demenin sonu yok. Dediğim gibi bütçe, istekler ve ihtiyaçları birlikte değerlendirerek alın. Çevremde çok kişi oldu almışken iyisi olsun diye alıp sonradan bu kadar iyisine gerek yokmuş diye pişman olan :D

Play Hard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ozan
Yani bunu almışken şunu da alayım demenin sonu yok. Dediğim gibi bütçe, istekler ve ihtiyaçları birlikte değerlendirerek alın. Çevremde çok kişi oldu almışken iyisi olsun diye alıp sonradan bu kadar iyisine gerek yokmuş diye pişman olan :D
Tabi ki bu konuda haklısın hocam, açıkçası iş bilgisayarı olmayacak sadece oyun oynanacak ve oynayacağım oyunlarda(pubg,2042,cs go vs.) bu karta ihtiyaç duymayacak oyunlar. Ve 4k monitöre de şu an için o kadar para veresim yok, alacağım monitör muhtemelen 2k olacak.

oliveforge99

80+ Silver
Tabi ki bu konuda haklısın hocam, açıkçası iş bilgisayarı olmayacak sadece oyun oynanacak ve oynayacağım oyunlarda(PUBG,2042,cs go vs.) bu karta ihtiyaç duymayacak oyunlar. Ve 4k monitöre de şu an için o kadar para veresim yok, alacağım monitör muhtemelen 2k olacak.
O zaman bence 4060ti ile devam edin. Hepsiburada yarıyorsa Gainward'ı ertelemeli ve taksitli alabilirsiniz.

Play Hard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ozan
O zaman bence 4060ti ile devam edin. Hepsiburada yarıyorsa Gainward'ı ertelemeli ve taksitli alabilirsiniz.
Yorum için sağolun hocam ama 4070ti super den aşağı düşmeyi düşünmüyorum yine de en az 3-4 sene harcama yapmayı düşünmüyorum çünkü tekrar.

Top Bottom