P

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• P
      Pringles_34, Sıvı soğutma vs kule tipi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Rgb konusunda bir bilgim yok tercuh etmiyorum zaten.
    • P
      Pringles_34, Ryzen 7 7800X3D için anakart başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Eger ki sistemini 7800x3d den sonra bidaha guncellemiceksen b650mk alabilirsin. Guncelleyeceksen 3 4 sene sonra guncelleyecegni ve o islemxileri...
    • P
      Pringles_34, 7800x3d için anakart başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Herkesin kendi parasi daha ust ihtiyaclarhi olan isteyen vs tabii ki herzaman daha iyisini alabilir. Ben arkadas yeterli olacagi soyledim gerisi onda vrm...
    • P
      benim kendi tercihim bu yönde 12 faz olursa 6 katman yerine 8 katman atıp geçerim m2 lerde kaç tane doğrudan işlemciye bağlı m2 var bakarım alırım öneririm...
    • P
      Yani islemcinin sagladigi gucu dusununce tdp degeri cokmus gibi hissettiriyo ama pekde yuksek bi cekim degeri falan yok o degerleri cok rahat sogutmasi olan...
    • P
      Hurmet gostermek fln kelimeleri ozenle seciyosun herhalde testlerde yaptim cogunuda denedim hicbir sorun olmaz. Faz yapisiyla beraber vrm lerin amperleri...
    • P
      Am4 ile uyumlu olup olmadigina satici bilgilerinden kontrol etip alabilirsin :) Sogutmaya fazla bile yeter. Robloxda 50 dereceye duser merak etme. Bana...
    • P
      Pringles_34, Asus Tuf Anakart için yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bu anakarti begendiysen ginul rahatligiyla alabilirsin. Istedigin ozellikler harici 12+2+1 vrm yapisi islemcini beslemeye fazlaisyla yeter. Vrm lerin...
    • P
      Dostum o islemciyi belseyecek daha ucuz anakartlar var ama senin isteklerin dogrultusunda beyaz ve arkadan kablolamali anakartlar ztn yeni geldiginden cok...
    • P
      Cok ust olanlarda belki vardir ama sana nacizane bi tavsiye otarz seyler suan umrunda ama aldikdan 3 gun sonra yuzune bime bakmayacaksin. Bide 5600 icin...
    • P
      Butcesj var diye neden bosa fazla para harcasin dostum gereksiz yatirim biz bunu bikac ay once 3 sayfa konustuk okuyup okumaman sende.
    • P
      Naaptin karar kildinmi bikac ayda :D merak ettm
    • P
      Thermalright peerless assasin 120SE nin oc yapilmayacaksa sogutamayacagi am5 islemci yok bence :D Islemcin neydi konu acarken konuyla alakali parcalari...
    • P
      Dostum 1800tl bantlarinda kule tipi islemcinin sogutamayacagi islemci yok. Egerki estetik icin sivi sogutmaya oara verirsen sen bilirsin. Simdi...
    • P
      Riser kablo bilgim yok ama elinden geldiignce yuksek teknoljili olan 5.0 olanlari alki daha az deger dusursun. Ssd konusunda bir sorun yasmaassin sadece 2...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,860
Üyeler
183,022
Son üye
NaXz77
Geri