• pwfurkand
      pwfurkand, Ssh acik tunel ile sinirsiz internet başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Merhaba, ileride bir konu açmayı planlıyorum, hem sınırsız internet hemde sansürsüz bir şekilde yapımı, paketimin yenilenmesini bekliyorum bunun için...
    • pwfurkand
      pwfurkand, Ssh acik tunel ile sinirsiz internet başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Reklam olarak yorumlanabilir üzgünüm./ 1742488043 Türkiye bazlı bir şirket, benim kiraladığım yerin hız testi
    • pwfurkand
      Evet, istersen sunucu kiralayıp kendinde yapabilirsin. Ping sorununu Türkiye lokasyonli bir sunucu kiralayarak daha düşük gecikmede kullanmaya devam...
    • pwfurkand
      Bu yöntem SSH üzerinden bir Socks sunucusu başlatıp trafiği oradan yönlendiriyor sende Socks sunucusunu girdiğinde trafiğin SSH üzerinden geçerek...
    • pwfurkand
      Merhaba, sorunu çözmediğini varsayarsak, bunun yerine kolay yöntem olarak TLS tunnel veya http injector ile deneyebilirsin, hosta www.whatsapp.com yazmayı...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,039
Üyeler
170,293
Son üye