windows defenderdeki virüsten koruma bişeyden koruma vs hepsini kapat, ek olarak windows update hizmetini durdur, feda edersen komple sil
çözünürlük 2k...
Update'i kapattım,birazda böyle denerim. PSU olarakta 2.sistemimdeki 600W MSI Mag'i denediğimde yine işe yaramadı. Sanırım 750 W sağlam bi PSU alıp denemek...
2 ay önce İtopyadan DA-G11 model hazır sistem satın aldım. Aldığım günden beri micro stuttering yiyip duruyorum ve henüz bir çözüm bulamadık veya çözümü...
Aynı sistemi aynı yerden aldım ve, farklı kart kullanıp sorunun karttan olduğunu buldum, demek o ki arkadaşın şansı tabi denemek isterse denesin ama benim...
5700x 7700 xt sapphire pure kullanıyorum güncel sürümdeyim bi sorun yaşamadım ama siz driveri kaldırıp driversiz bi deneyin sorun karttan mı degilmi...
Psudan olduğunu sanmıyorum 650 fsp vardı ben de vento kasa ile, ekran kartını sattım, Ryzen 5 7600 ile drop yemiyorum apu işlemci ile, Amd kartı satıp...
Bende normalde AMD ye sıcak bakardım ne kötüsü gardaşım millet NVİDİA fanatiği olmuş derdim. Bu saatten sonra AMD alanı dokuz köyden dokuz km kovalayıp...