Yeni hesapların hiçbir kurtuluşu olmadığını düşünüyorum, MM ve Yoldaş şu anda sadece 3. parti yazılım kullanan kişilerin Premier'e erişebilmek için rage...
övgünün bi etkisi yok, profile yorumun da yok olay hesabınızda yaptığınız harcamalar, oyunda geçirdiğiniz saat ve oyundan ani quitler atmamak. Hesaptaki...
totalde 5k + saatim var 2 hesaptan ana hesabımla son 2 yılda 1 kez tek geldi - Bir arkadaş yeni hesap açtı rank kasalım dedik boost yeni hesapla girilen 10...
Tek giriyorum aşırı nadir hile geliyor arkadaşla girince ztn kırmızı bir şekilde " bu oyuncunun güven faktörü düşüktür, eşleşmeler ona gore gelcektir "...
Özel mesaj yoluyla giriş yapabileceğin bir kod gönderiyorum, müsait olduğunda test edip geri dönüş sağlarsan çok sevinirim; dün akşamdan itibaren test eden...
Doğru bir noktaya değinmişsin. Valve'ın mevcut algoritması artık oldukça gelişmiş(şüpheli) durumda(CSGO'da ki övgü gönderme prensiplerinin CS2'de daha...
Oyun içi harcamalar, yıllık rozetler ve satın alınabilir pinlerin övgüyü etkilediği benim gözümde kesin durumda zaten ancak övgüyü de buna dahil edebilecek...
Steam profili bağlantısını 64 ID'ye çeviren kısımda ufak problemler var, 64 ID ile denersen çalışacaktır; başlatmadan önce havuz hesapların toplandığı...
Eğer ki testlerden sonra da karşılaşmalar aynı şekilde devam ederse Steam profillerinde olan"+rep" gibi, tamamiyle görüntü amaçlı bir sayıdan ibaret oluyor...