CS2'de hilecilerden kurtulmanın yolu övgüler mi? Birlikte test edelim.

Övgü değiştirmiyor ama yeni rozet kazanmak, yeni oyunlar almak, oyun içi harcamalar yapmak etkiliyor galiba benimki kırmızıdan yesil oldu
Oyun içi harcamalar, yıllık rozetler ve satın alınabilir pinlerin övgüyü etkilediği benim gözümde kesin durumda zaten ancak övgüyü de buna dahil edebilecek bir prensip hazırlayabilirsem; hizmet olarak sunmak, daha da iyi olacaktır.

kırmızıydı benimki ne kadar çok farklı oyunda saatin varsa toplulukta ne kadar aktifsen ne kadar yorum övgü alırsan ama aniden 1000 falan alsan işe yarıcağını sanmam belki daha kötü yapar rozet kasman level önemli ne kadar farklı oyunun oldığu vs falan önemli birde 2 3 ay girmeyenlerin karşısındaki adamların düzeldiğini söyleyenleri duydum

kırmızıydı benimki ne kadar çok farklı oyunda saatin varsa toplulukta ne kadar aktifsen ne kadar yorum övgü alırsan ama aniden 1000 falan alsan işe yarıcağını sanmam belki daha kötü yapar rozet kasman level önemli ne kadar farklı oyunun oldığu vs falan önemli birde 2 3 ay girmeyenlerin karşısındaki adamların düzeldiğini söyleyenleri duydum
Doğru bir noktaya değinmişsin. Valve'ın mevcut algoritması artık oldukça gelişmiş(şüpheli) durumda(CSGO'da ki övgü gönderme prensiplerinin CS2'de daha kontrol altına alınması v.b). Bir hesaba kısa sürede çok fazla etkileşim yüklenmesi profilin doğal akışına uymadığı için sistem tarafından dikkate alınmayabilir, hatta hesabın itibarını olumsuz etkileyebilir.

Benim bu çalışmadaki önceliğim de bu durumu kontrol altına almak. Süreci zamana yayarak ve profili riske atmadan, daha organik bir görünümle ilerletmeyi hedefliyorum. Yani amaç sadece sayıları artırmak değil, profilin düzenli olarak olumlu sinyaller aldığı bir yapı kurmak.

Rozetler, oyun süresi ve toplulukla etkileşim konularındaki fikrine kesinlikle katılıyorum; bunlar işin ana gövdesi. Geliştirdiğim yapı ise bu temeli destekleyici bir yardımcı rol üstleniyor. Bakalım, genel durumu iyi olan ama etkileşim sayısı geride kalmış hesaplarda bu yöntem nasıl bir fark yaratacak?

Trust Factorüm red 90-100 adet övgüm var aktif oynuyorum eğer özelden giriş kodu atarsan bende denemek isterim.

steam hesabının doluluğu önemli bu konuda yani hileden ban yersen kaybedecek bir şeyin var mı diye bakılıyor

Trust Factorüm red 90-100 adet övgüm var aktif oynuyorum eğer özelden giriş kodu atarsan bende denemek isterim.
Özel mesaj yoluyla giriş yapabileceğin bir kod gönderiyorum, müsait olduğunda test edip geri dönüş sağlarsan çok sevinirim; dün akşamdan itibaren test eden herkesten olabildiğince belirli bir dönüş aldıktan sonra, havuz hesapların kalitesini yükselterek ikinci bir teste geçireceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

steam hesabının doluluğu önemli bu konuda yani hileden ban yersen kaybedecek bir şeyin var mı diye bakılıyor
Aslında Steam hesabının doluluğundan ziyade, CS2 anlamında; oyun içi harcamaların daha çok kıyaslanıyor gibi duruyor. Steam hesabının değerini doğru bir biçimde ayıklayabileceği pek bir yol, elde edebileceği geçerli bir veri yok sayılır. (Profil seviyesi ve harcanan net satın alım tutarı dışında.)

Merhaba arkadaşlar,

CS2'de güven faktörünün düşük olması sebebiyle karşımıza gelen hileciler veya toksik oyuncular hepimizin malumu. Ben de bir yazılım geliştiricisi olarak, bu soruna bir nebze çözüm olması için bir Commend (Övgü) Botu projesi geliştirdim. İnternette "Övgü (Commend) almak güven faktörünü yükseltir" şeklinde çok fazla iddia var ama kimse bunu toplu bir şekilde test etmemiş.

Ben de bu durumu bir topluluk testi haline getirmek istiyorum. Kendi geliştirdiğim ve şu an test aşamasında olan https://cscommends.com/ sitem üzerinden, herkese özel ücretsiz bir kota ayırdım.

• Test Planımız Şöyle:
  • Maçlarınıza sürekli hileci veya düşük seviyeli oyuncular geliyorsa, mevcut durumunuzu bir kenara not edin.
  • Siteden şifresiz/güvenli bir şekilde ücretsiz övgülerinizi gönderin.
  • Birkaç gün sonra maç kalitenizde, bekleme sürelerinizde veya karşınıza gelen oyuncu profilinde bir değişim olup olmadığını bu konu altında paylaşın.
Bakalım gerçekten övgü sayısı arttıkça "Kırmızı/Sarı" uyarı alan arkadaşların durumu düzelecek mi? Geri bildirimlerinizi ve test sonuçlarınızı merakla bekliyorum.

(dip not: Sistemimin tam olarak ne kadar dayanacağından emin olmadığım için 20/20/20 şeklinde toplamda 60 övgü gönderebilecek şekilde ayarladım, eğer ki çok bir sıkışma yaşanmaz ise değerleri arttırıp testte daha net bir sonuç elde edebiliriz.)

(daha da önemli dip not: hiçbir şekilde steam veya benzeri platform üzerinden giris yapmaniz veya satin alim gerceklestirmeniz icin sizi yönlendirmiyorum, sadece sistemimi test aşamasından çıkarttığımda "evet, karşılaşabileceğiniz hileleri azaltıyoruz." cümlesini net şekilde kurabilmek adına test etmeye çalışıyorum.)
Tek giriyorum aşırı nadir hile geliyor arkadaşla girince ztn kırmızı bir şekilde " bu oyuncunun güven faktörü düşüktür, eşleşmeler ona gore gelcektir " gibisinden bir yazı çıkıyor. Bu yazı çıktığında %100 hile gelmisti. 5 maç attk 5inde de aynı takimda 2-3 hile oluyordu.

totalde 5k + saatim var 2 hesaptan ana hesabımla son 2 yılda 1 kez tek geldi - Bir arkadaş yeni hesap açtı rank kasalım dedik boost yeni hesapla girilen 10 maçın 7 si hile idi

övgünün bi etkisi yok, profile yorumun da yok olay hesabınızda yaptığınız harcamalar, oyunda geçirdiğiniz saat ve oyundan ani quitler atmamak. Hesaptaki rozetler de aşırı etkili tabii bu durumdaç

övgü hiçbir işe yaramaz oyun içi satın alım oyun saati steam seviyesi oyun içi madalyalar rozetler broşlar en çok bunların etkilediğini düşünüyorum

totalde 5k + saatim var 2 hesaptan ana hesabımla son 2 yılda 1 kez tek geldi - Bir arkadaş yeni hesap açtı rank kasalım dedik boost yeni hesapla girilen 10 maçın 7 si hile idi
Yeni hesapların hiçbir kurtuluşu olmadığını düşünüyorum, MM ve Yoldaş şu anda sadece 3. parti yazılım kullanan kişilerin Premier'e erişebilmek için rage ayarlarda rushlayıp kapılardan vurduğu bir hal aldı. Deathmatch gibi ara modlar zaten botlardan geçilmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,199
Üyeler
191,448
Son üye
palamutunbiyografisi
Geri