Merhaba arkadaşlar,
CS2'de güven faktörünün düşük olması sebebiyle karşımıza gelen hileciler veya toksik oyuncular hepimizin malumu. Ben de bir yazılım geliştiricisi olarak, bu soruna bir nebze çözüm olması için bir Commend (Övgü) Botu projesi geliştirdim. İnternette
"Övgü (Commend) almak güven faktörünü yükseltir" şeklinde çok fazla iddia var ama kimse bunu toplu bir şekilde test etmemiş.
Ben de bu durumu bir topluluk testi haline getirmek istiyorum. Kendi geliştirdiğim ve şu an test aşamasında olan
https://cscommends.com/ sitem üzerinden, herkese özel ücretsiz bir kota ayırdım.
- Test Planımız Şöyle:
- Maçlarınıza sürekli hileci veya düşük seviyeli oyuncular geliyorsa, mevcut durumunuzu bir kenara not edin.
- Siteden şifresiz/güvenli bir şekilde ücretsiz övgülerinizi gönderin.
- Birkaç gün sonra maç kalitenizde, bekleme sürelerinizde veya karşınıza gelen oyuncu profilinde bir değişim olup olmadığını bu konu altında paylaşın.
Bakalım gerçekten övgü sayısı arttıkça "Kırmızı/Sarı" uyarı alan arkadaşların durumu düzelecek mi? Geri bildirimlerinizi ve test sonuçlarınızı merakla bekliyorum.
(dip not: Sistemimin tam olarak ne kadar dayanacağından emin olmadığım için 20/20/20 şeklinde toplamda 60 övgü gönderebilecek şekilde ayarladım, eğer ki çok bir sıkışma yaşanmaz ise değerleri arttırıp testte daha net bir sonuç elde edebiliriz.)
(daha da önemli dip not: hiçbir şekilde steam veya benzeri platform üzerinden giris yapmaniz veya satin alim gerceklestirmeniz icin sizi yönlendirmiyorum, sadece sistemimi test aşamasından çıkarttığımda "evet, karşılaşabileceğiniz hileleri azaltıyoruz." cümlesini net şekilde kurabilmek adına test etmeye çalışıyorum.)