Dostlar,
Çevrimdışı bir cihaza word ve excel 2010'u atmam gerekiyor bu durumu nasıl halledebilirim. İnternete bağlı pc var bu pc'i kullanarak flash yardımı vs. nasıl cevrimdışı pc'e atıp kullanabilirim.
Dostlar,
Turknet'e geçişimde 1000/1000 paketi ile geçiş yaptım. Son 2 Ay'a kadar bir sıkıntı yoktu. Fakat, son zamanlarda birden speedtest yaptım ve sonuçlarım 100/100'e kadar düşmüş. Sebebi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Dostlar,
YD İphone 12 sahibiyim cihazım bugün kapandı. E-Sim hakkımı da kullandım. Acaba aynı numara üzerine yeni hat alabilir miyim ve başka TR cihazında kullanabilir miyim ?
Dostlar,
2 Senedir çalıştığım işyerinde Ustabaşı tarafından, baskı, alttan iğneleme laf sokumu vs. uygulanıyo üstüme
tabi bende boşta durmayıp gerektiği yerde cevabını veriyorum. Fakat ona böyle bağlı kalmak hiç hoşuma gitmiyo ama aklıma da 2 senelik tazminat ücretimin eğer ki kendi isteğimle...
Dostlar,
Razer Seiren mini mikrofon aldım. Ses kaydedici ve Discord olmak üzere ikisinde de denedim.
Çok rahatsız etmeyecek şekilde klavye ve mouse sesini algılıyor. Bunu 0'a veya minimum düzeye indirebilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Dostlar,
İlk yüklediğimde bir şey olmayan oyunda bugün durduk yere oyundan atılıyorum. YT'dan çözümlerine baktım uyguladım fakat herhangi bir çözüme ulaşamadım.
Dostlar,
CS2 Seçkin kasıyorum. Şuan da Kablolu Viper Mini kullanıyorum. Evet memnunum fakat, Daha rahat ve FPS oyun odaklı bir mouse geçmek istiyorum. 2-3 gündür kendi çapımda araştırıyorum.
Bu 2 mouse arasında devasa fark olur mu ona göre birini tercih etmek istiyorum.
@Otistik Eşek hocam selamlar, F1 Pro Max siparişi verdim. Umarım memnun kalırım skatezleri, 4K hz desteği, G Pro ile benzer Shape kullanımı vs. hoşuma gitti. Umarım pişman olmam teşekkür ederim tekrardan.