RA2TR

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

  • Eski donanımlar ek güvenlik duvarı aktifleştirip kısa süreli antivirüs taramayı kapatırsa güncelleme kısa sürer.
    Bu bir risk taşır elbet lakin güvenlik duvarınızı zayıf tutmazsanız sorun çıkarmaz.
    Güncelleme sonrası taramayı eski aktif konuma alıp tam tarama yaptırın.
    Çok kritik güvenlik açıkları giderilmiş. Özellikle sürücü kısmı ve yedek konusunda işlemler gördüm.
    Defender açığı da giderilmiş.
    72 açıktan bahsediyorlar güncel kalın.
    Asus kulananlar driverhub'ı son sürüme güncellemezse hapı yutabilir. Birileri tek tıkla uzakdan erişebilir...
    Windows 11 24H2 geldi güncelleme...
    Yapay zekanın ürünü olduk diyebiliriz artık.
    Microsoft, saldırganların ağ üzerinde yatay hareket girişimlerini engellemek için keşfedilmemiş uç noktalara giden ve bu uç noktalardan gelen trafiği engelleyecek yeni bir Defender for Endpoint özelliğini test ediyor.

    Şirketin bu hafta başında açıkladığı üzere , bu, henüz keşfedilmemiş veya Defender for Endpoint'e eklenmemiş cihazların IP adreslerinin tutulmasıyla gerçekleştiriliyor.

    Redmond, yeni özelliğin, tehdit aktörlerinin, içerilen IP adreslerini kullanan cihazlarla gelen ve giden iletişimi engelleyerek diğer tehlikeye atılmamış cihazlara yayılmasını önleyeceğini söylüyor.

    Kötü IPleri Engelleme Senesi.
    Günaydın MS
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,822
Mesajlar
10,925,903
Üyeler
193,732
Son üye
ApoKrkt
Geri
Top