One X 8.nesil Series s 9.nesil konsol. 8.nesil kapandı 9'a geçtik 2020de. Dolayısıyla one x'in ömrü doldu, series s'in yeni başlıyor. Series s doğru tercih olur.
20.2 ve 20.4 arasında soğutma farkı var.
20.2
20.4
Görebileceğiniz gibi 20.4te daha çok bakır boru var, bu sayede sıcaklıklar 20.2 veyahut 20.3 modelleri kadar yukarı çıkmıyor. 11.neslin 9 ve 10.nesle kıyasla daha az ısındığını da unutmamalı.
Ben olsam iki dakika düşünmem v20.4 alıp...
Monsterın ürün gamı çok geniş, tongfang clevo msi kazalardan oluşuyor. Olumsuz yorumların çoğu clevo kasalardan geldiği için araştırmayan insanlar doğrudan monsterı eleştiriyor. Bu hem doğru hem yanlış hareket, doğru tarafı Monster bize kasanın hangi marka üretimi olduğunu açıklamıyor, kendimiz...
Msi centerdan yükleyeceğiniz 6600M driverı msi'ın optimize ettiği kendi özel driverı. Stabiliteyi güncelliğe tercih ediyorsanız msi centerdan kurun, ben radeon super Resolution çalışsın en güncel sürüm bende olsun diyorsanız AMDnin sitesinden indirin. Tabi driver problemleri yaşayabilirsiniz.
Ekran kartı maxp, soğutma piyasanın en iyilerinden, işlemci bir nesil eski ama emülasyon için avx-512 gibi avantajı var. Mux, oc, uv, servis imkanına değinmiyorum bunlar tüm üst seviye tongfang kasalarda standart zaten.
Kasa dışında bir eksisini hissetmezsiniz, kasanın zayıf olmasının sebebide gf serisi olması. Gf girişken gl orta-giriş seviyedir. Metal/aliminyum parçalar yoktur gf serisinde. Dikkatli kullanmakta fayda var. Ekran kartı ise 85w, performans anlamında pek bir fark olmayacaktır. Taş çatlasın %8-10...