Neler Yeni

Playstation 5 mi almalyim 3060ti li setup mi

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Hocam ps4 8500tl öbür türlü 2060li sistem almam gerekecek2060 bence suan yetersiz kalıyor
Playstation 4 hala gereksiz pahalı. Xbox Series S tokatlıyor onu. Bu dönemde alınmaz. S’in ikinci eli 3.000 bi’de.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Merhaba yakın bir zamanda sistem değiştirmeyi düşünüyorum şuanki sistemimde 580 8gb var orta seviye bir pc elimde 2 seçenek var ya ps5 alacağım yada 3060ti li bir kasa sizce hangisi daha uygun olur (pc yi bırakmayacağım sadece ps5 in desteklemedigi oyunları oynacagim onun dışında hep ps5)
Elinizdeki sistem gayet güzel. PS5'de olmayıp PC'de olan bir tek valorant csgo gibi FPS oyunları ve Xbox oyunları. Geri kalanları da PS5'ten PS plus üyeliği alırsınız oynarsınız. Ayrıca yıllık üyelik yapınca çok uyguna geliyor game passten ucuza bile geliyor orta paket (ismini hatırlamıyorum aylığı 70tl olan)

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Belirlediğin oyunlarının listesini çıkarıp. Playstation kiralayıp oynayabilirsin. Çok daha makul bi fiyata oynamış bitirmiş olursun. Yani bi’şeyleri hemen oynayacak bir takıntın varsa sen bilirsin.

Playstation alırken kasa duracaksa eğer, 3060ti sistem alırken diğer kasayı neden satmıyorsun? 3070’veya 6700xt düşünebilirsin. 4k’da rahat oynanıyor.
Hocam 3070li sistem 27k 3060ti 20k arada 7 bin TL var az para değil

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Elinizdeki sistem gayet güzel. PS5'de olmayıp PC'de olan bir tek valorant csgo gibi FPS oyunları ve Xbox oyunları. Geri kalanları da PS5'ten PS plus üyeliği alırsınız oynarsınız. Ayrıca yıllık üyelik yapınca çok uyguna geliyor game passten ucuza bile geliyor orta paket (ismini hatırlamıyorum aylığı 70tl olan
Banada öyle daha mantıklı geliyor hem ikiside masada olucak kafamda öyle bi şey kurdum

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Hazır sistem mi alıyorsunuz? Amd neden düşünmüyorsunuz.
Amd çok kullandım birazda rtx kullanmak istediğimden dolayı bide rtx ve dlss rtx rx dede var biliyorum ama rx dlssi ismini unuttum biraz daha gelişmesi lazım bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

3060ti sisteme 20k fazla gözüktü benim gözüme bilemedim.
Banada bi fazla gözüktü bide 2.el fiyatları bunlar

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Amd çok kullandım birazda rtx kullanmak istediğimden dolayı bide rtx ve dlss rtx rx dede var biliyorum ama rx dlssi ismini unuttum biraz daha gelişmesi lazım bence
Fsr 2.0 ile gayet yakın bir performans veriyor. Nvidia ekran kartı denemek için biraz yanlış bir dönem bence. 7 bin lira gözünüze çok gözüküyorsa o özelliklerde 4bin tl daha ucuza ekran kartı almak ilginizi çeker.

Dediğim gibi bir şeylere takıntılıysanız yorum yapmak bana düşmez ama gereksiz bir harcama durumu var bence.

Banada bi fazla gözüktü bide 2.el fiyatları bunlar
Tam olarak nereden bakıyorsunuz? Foruma danışmadan pc satın almayın.

Fsr 2.0 ile gayet yakın bir performans veriyor. Nvidia ekran kartı denemek için biraz yanlış bir dönem bence. 7 bin lira gözünüze çok gözüküyorsa o özelliklerde 4bin TL daha ucuza ekran kartı almak ilginizi çeker.

Dediğim gibi bir şeylere takıntılıysanız yorum yapmak bana düşmez ama gereksiz bir harcama durumu var bence.

Tam olarak nereden bakıyorsunuz? Foruma danışmadan pc satın almayın.
https://www.incehesap.com/xfx-speed...ekran-karti-fiyati-56269/?ref=akakce&v=1.13.2. Ben dolar 16’ken bu fiyattan aldım. 3070-3070ti’la kapışan bi kart.

Son düzenleme:

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Eren Akgül
Pc ve ps arasında büyük bir fark olduğunu düşünüyorum bu yüzden pc öneririm
PC demek özgürlük demek hocam :D

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba yakın bir zamanda sistem değiştirmeyi düşünüyorum şuanki sistemimde 580 8gb var orta seviye bir pc elimde 2 seçenek var ya ps5 alacağım yada 3060ti li bir kasa sizce hangisi daha uygun olur (pc yi bırakmayacağım sadece ps5 in desteklemedigi oyunları oynacagim onun dışında hep ps5)
Elinde PC var zaten, bence PS5 tercih et. PS+ sistemi ile oyunlar çok ucuza geliyor, konsol güçlü 4K monitör de varsa mükemmel olur zaten. Dualsense de çok iyi bir kontrolcü. Almamak için bir sebep görmüyorum 😀

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Banada öyle daha mantıklı geliyor hem ikiside masada olucak kafamda öyle bi şey kurdum
Evet uygun fiyata Sony oyunu oynayabilmek cidden iyi bir lüks. Üyelik sayesinde uyguna geliyor kol ile oynamanın rahatlığı falan güzel olur. Ayrıca bilgisayar olduğu için onun açlığını da çekmeyeceksiniz.

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
Dublaj olan PS oyunları pcde yok. Hatta birçoğu yok, gelmeleri de pek olası değil. Çok satış yapmış herkesin bildiği seriler geliyor pcye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,708
Üyeler
161,739
Son üye
Mustafa T
Top Bottom