Omen harika???Elindeki sistem gayet iyi. Omen harika zaten. Bence gittiği yere kadar kullanın sistemi devir ekonomi devri.
hocam ben matebook seçmenizi kesinlikle önermem. evet appleye kıyasla daha iyi özellikteler ve daha ucuzlar ama piyasada hiç bir marka babalarının hayrına daha iyi özellikleri daha ucuza vermiyor illa bir yerden kısıyorlar. yerinizde olsam piyasada bir sürü işlemcisi sağlam ekran kartı orta seviye laptop var (lenovo loq gibi) işinizi yapacağınız zaman mux switch ile ekran kartını deaktif edersiniz hem piliniz uzun süre gider hem de sağlam, kaliteli bir laptopunuz olmuş olur. daha bu sabah görmüştüm ekran kartı 4050 olup işlemcisi 13700hx olan bir lenovo loq vardıArkadaşlar selam. evimde playstation 5 + 4K + İPS + HDR10 Mükemmel bir setupum var, Ve aynı zamanda aim tutulan fps oyunlarını da HP OMEN 4050'li laptopumda oynuyorum. Hem PS5 Hem laptopu aynı monitöre takıp kullanıyorum. Fakat bir anda kafama şu esti. Yazılım okuyorum 3. sınıfa geçiyorum ve bir yazılımcıyım. Acaba omen'i satıp yerine İ9'lu bir huawei matebook çeksem nasıl olur diye ? omen yerine onu alıp ps5'İn yanına da 4060'Lı beyaz bir kasa almayı düşünyorum sizce gerek var mı buna ? değer mi ? ve linkini paylaşacağım huawei eğer bu kararıma değecekse 120hz mi ? 120hz değilse karardan vazgeçeceğim çünkü. Herkese sevgiler saygılar krallar.
LİNK
Şuanki HP OMEN'İMİN LİNKİ
MONİTÖRÜM
Buraya kadar okuyan herkesten Allah razı olsun. Dostane güzel tavsiyelerinizi beklemekteyim. Bu süreç beni bir tık yoracak. Maliyeti de olacak. yaklaşık 30 bin lira civarı. Nacizane fikirlerinizi tavsiyelerinizi beklemekteyim sağlıcak ile kalın. Alıntıyı görüntüle
hocam ben matebook seçmenizi kesinlikle önermem. evet appleye kıyasla daha iyi özellikteler ve daha ucuzlar ama piyasada hiç bir marka babalarının hayrına daha iyi özellikleri daha ucuza vermiyor illa bir yerden kısıyorlar. yerinizde olsam piyasada bir sürü işlemcisi sağlam ekran kartı orta seviye laptop var (lenovo loq gibi) işinizi yapacağınız zaman mux switch ile ekran kartını deaktif edersiniz hem piliniz uzun süre gider hem de sağlam, kaliteli bir laptopunuz olmuş olur. daha bu sabah görmüştüm ekran kartı 4050 olup işlemcisi 13700hx olan bir lenovo loq vardı
Hocam matebook x pro 2020yi 3 yıl kullandım, gerek malzeme kalitesi dokunmatiği gücü her şeyi çok güzeldi ne yazık ki çantada su açık kalması sonucu çöp oldu. Şu anda 16s i9 modelini kullanıyorum, dokunmatik ve 2.5k ekranı var ancak 60hz beni çok etkilemiyor açıkçası. Macbook da işime uygun olmadığı için kullanamadım hiç. Şu ana kadar matebookun hiçbir kötü özelliğine rastlamadım beni hep mest etmiştir pili de 6-8 saat arası götürür sanırım daha hiç bitiremedim dışarıda. Laptop olarakta bende 4080li omen kullanıyorum zaten oldukça kaliteli ürün laf atanları anlamadım. Ben 16s i 44 e falan hediyelerle kendi sitesinden aldım, değerlendirmek sana kalmış.Arkadaşlar selam. evimde playstation 5 + 4K + İPS + HDR10 Mükemmel bir setupum var, Ve aynı zamanda aim tutulan fps oyunlarını da HP OMEN 4050'li laptopumda oynuyorum. Hem PS5 Hem laptopu aynı monitöre takıp kullanıyorum. Fakat bir anda kafama şu esti. Yazılım okuyorum 3. sınıfa geçiyorum ve bir yazılımcıyım. Acaba omen'i satıp yerine İ9'lu bir huawei matebook çeksem nasıl olur diye ? omen yerine onu alıp ps5'İn yanına da 4060'Lı beyaz bir kasa almayı düşünyorum sizce gerek var mı buna ? değer mi ? ve linkini paylaşacağım huawei eğer bu kararıma değecekse 120hz mi ? 120hz değilse karardan vazgeçeceğim çünkü. Herkese sevgiler saygılar krallar.
LİNK
MONİTÖRÜM
Buraya kadar okuyan herkesten Allah razı olsun. Dostane güzel tavsiyelerinizi beklemekteyim. Bu süreç beni bir tık yoracak. Maliyeti de olacak. yaklaşık 30 bin lira civarı. Nacizane fikirlerinizi tavsiyelerinizi beklemekteyim sağlıcak ile kalın. Alıntıyı görüntüle
klavyeniz nedirArkadaşlar selam. evimde playstation 5 + 4K + İPS + HDR10 Mükemmel bir setupum var, Ve aynı zamanda aim tutulan fps oyunlarını da HP OMEN 4050'li laptopumda oynuyorum. Hem PS5 Hem laptopu aynı monitöre takıp kullanıyorum. Fakat bir anda kafama şu esti. Yazılım okuyorum 3. sınıfa geçiyorum ve bir yazılımcıyım. Acaba omen'i satıp yerine İ9'lu bir huawei matebook çeksem nasıl olur diye ? omen yerine onu alıp ps5'İn yanına da 4060'Lı beyaz bir kasa almayı düşünyorum sizce gerek var mı buna ? değer mi ? ve linkini paylaşacağım huawei eğer bu kararıma değecekse 120hz mi ? 120hz değilse karardan vazgeçeceğim çünkü. Herkese sevgiler saygılar krallar.
LİNK
MONİTÖRÜM
asus rog strix scope deluxe tklklavyeniz nedir
linux sürümlerini denedim dağıtımlarını en azından fedora olsun vs. vs. fakat ne yazık ki ben pek sevemedim aslında sevdim ama kullanım mantığını sevemedim... Mini pc'den kastınız tam olarak nasıl bir mini pc ? ve görüntüyü nereden alacağım (ünide olduğum zaman)Olaya renk katıp böyle bir şey yapardım. Mini pc alırdım.
Linux sürümlerini deneyimlerdim teker teker. Çünkü yazılımcının işi Terminalden geçer
Evet omen harika ? Rog strix aldım forumda çok eleştirildi. pavilion aldım eleştirildi. acer predeator aldım nitro aldım bunlar dahi eleştirildi. eleştirilmeyen gördüğüm bir kaç oyuncu laptopu omen + legion + katana + zeyphrus. emin ol bunu bizzat 3. taraf kullanıcı olarak kullandım deneyimledim. şimdi de konuyla bir alakan olmadığı için uzaklaşabilirsin. monster falan kullan sen dostum excalibur falan alOmen harika???
Omen… harika…
???
Lenovo LOQ larin panelleri baya kötühocam ben matebook seçmenizi kesinlikle önermem. evet appleye kıyasla daha iyi özellikteler ve daha ucuzlar ama piyasada hiç bir marka babalarının hayrına daha iyi özellikleri daha ucuza vermiyor illa bir yerden kısıyorlar. yerinizde olsam piyasada bir sürü işlemcisi sağlam ekran kartı orta seviye laptop var (lenovo loq gibi) işinizi yapacağınız zaman mux switch ile ekran kartını deaktif edersiniz hem piliniz uzun süre gider hem de sağlam, kaliteli bir laptopunuz olmuş olur. daha bu sabah görmüştüm ekran kartı 4050 olup işlemcisi 13700hx olan bir lenovo loq vardı
Ha illa touchscreen ekranlı mini pc istersen oda var Baya güzel haaasus rog strix scope deluxe tkl
Mesaj otomatik birleştirildi:
linux sürümlerini denedim dağıtımlarını en azından fedora olsun vs. vs. fakat ne yazık ki ben pek sevemedim aslında sevdim ama kullanım mantığını sevemedim... Mini pc'den kastınız tam olarak nasıl bir mini pc ? ve görüntüyü nereden alacağım (ünide olduğum zaman)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet omen harika ? Rog strix aldım forumda çok eleştirildi. pavilion aldım eleştirildi. acer predeator aldım nitro aldım bunlar dahi eleştirildi. eleştirilmeyen gördüğüm bir kaç oyuncu laptopu omen + legion + katana + zeyphrus. emin ol bunu bizzat 3. taraf kullanıcı olarak kullandım deneyimledim. şimdi de konuyla bir alakan olmadığı için uzaklaşabilirsin. monster falan kullan sen dostum excalibur falan al