2 gün önce vatandan şöyle bir sistemi 55k'ya alıyordum. İndirim vardı. Ama cumayı bekleyeyim daha da düşer belki dedim. Bugün 65k'ya çıkmış geri. Bu tarz bir sistem arıyorum toplayabilir miyiz yada oem paketlerden bulabilir miyiz özelleştirip
Anakartı ne yazık ki hazır sistem olduğu için değiştiremiyorum değiştirmeye kalkarsam minimum 5k daha fiyat artışı olacak. Bu attığın linklerdeki monitörlerden hangisini en başta önerirsin hepsinin fiyatı bir birine yakın zaten. Bende şöyle bir şey buldum bu sence nasıl...
Peki bu sisteme hangi 2k monitörü önerirsin bana bir de monitör lazım o da böyle peşin fiyatına taksit olacak şekilde maks 10 12k bandında.
1764082057
Bir de sistemdeki ssdler bunlar ben crucial'ı seçtim ama sence hangisi?
Rgb'li olan gayet güzel ve uygun gözüküyor. Bu sistemi alıp bu rgb modelini de ayrı sipariş etsem sistemin toplam fiyatı bana 57k'ya falan denk geliyor. 3 taksit seçeneği ile ortalama 19k falan aylık ödemesi olacak.
Toplama sistem olduğu için mecburen ekliyorum fazeon'u. Sistemi aldıktan sonra onu değiştireceğim takmayacağım. Psu konusunda da sistemde gelen bu yükseltmeye kalkarsam fiyat çok artıyor.
Bu sistemi alıp dışarıdan hangi işlemci soğutucu almamı önerirsiniz. Görüntüsü ve fiyatı bakımından bunu düşündüm ama sizce?
https://www.tebilon.com/deepcool-ak400-intel-amd-uyumlu-120mm-fanli-hava-islemci-sogutucu/?ref=akakce&v=1.86.4