55k bütçe. Kara Cuma'dan alınabilecek sistem var mı?

Rahasam

80+
Reaksiyon skoru
130
Bütçe
55000
Merhaba arkadaşlar. 55k bütçem var. Efsane kasım kara cuma indirimlerinden alınabilecek güzel bir sistem var mı?

Merhaba arkadaşlar. 55k bütçem var. Efsane kasım kara cuma indirimlerinden alınabilecek güzel bir sistem var mı?
hazır sistem olayı bitti oem paket satılıyor parça parça tek tek alacaksan bir şeyler çıkarırısın

hazır sistem olayı bitti oem paket satılıyor parça parça tek tek alacaksan bir şeyler çıkarırısın
1764253685761.webp

2 gün önce vatandan şöyle bir sistemi 55k'ya alıyordum. İndirim vardı. Ama cumayı bekleyeyim daha da düşer belki dedim. Bugün 65k'ya çıkmış geri. Bu tarz bir sistem arıyorum toplayabilir miyiz yada oem paketlerden bulabilir miyiz özelleştirip

trt bandrol vergisi getirme durumu oldugu için firmalar artık toplamıyor parçaları paket halinde satıyorlar sen evde topluyorsun artık böyle
Evet vatan bu sisteme geçmiş ama diğer sitelerde test et paketle seçeneği var halen

gaming-gen itopya game-garaj hala sistem olarak gönderiyor

ana konu açın sorun oluyor sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi denk gelmiş
Hocam o sitelerdeki oem-paket olayının legal sorunlardan kaçınmak için yapılmış bir degişiklik olduğunu düşünüyorum ama vatan montaj yapmıyor o kısım doğru

Geri