Sistem Toplama Yardım. İşten Anlayanlar lütfen.

Cumayı sence beklemeli miyim yoksa bunu kaçırmamalı mıyım? Kararsızım kara cuma muhabbetinden dolayı. Daha iyi şekilde alabilir miyim acaba diye.
valla hocam sistem güzel kesinlikle 7600x 32gb ram li olana bak. zaten ekran kartı 30-35k arası işlemci 6-7k ramler 12-14k arası gerisini sen hesap et sistem baya iyi. soğutucu da attığım gaye iyi. se olmayan modelini ben kullanıyorum 7800x3d de 65 derecelerde takılıyo 67 max gördüm

Cumayı sence beklemeli miyim yoksa bunu kaçırmamalı mıyım? Kararsızım kara cuma muhabbetinden dolayı. Daha iyi şekilde alabilir miyim acaba diye.
hcaom tek tek toplarım parça parça alıp dersen bekle. yoksa bekleme boşver. ben beklicem diye ekran kartını 49k yerine 55k ya aldım :D

Peki bu sisteme hangi 2k monitörü önerirsin bana bir de monitör lazım o da böyle peşin fiyatına taksit olacak şekilde maks 10 12k bandında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1764082034334.webp

Bir de sistemdeki ssdler bunlar ben crucial'ı seçtim ama sence hangisi?

Peki bu sisteme hangi 2k monitörü önerirsin bana bir de monitör lazım o da böyle peşin fiyatına taksit olacak şekilde maks 10 12k bandında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Bir de sistemdeki ssdler bunlar ben crucial'ı seçtim ama sence hangisi?

Bu arada bende de 7800x3d 9070xt b650m-r'li sistem var. Yerinde olsam mATX anakart yerine normal ATX anakart alırdım, tabiri caizse cüllük gibi bir anakart :D

Anakartı ne yazık ki hazır sistem olduğu için değiştiremiyorum değiştirmeye kalkarsam minimum 5k daha fiyat artışı olacak. Bu attığın linklerdeki monitörlerden hangisini en başta önerirsin hepsinin fiyatı bir birine yakın zaten. Bende şöyle bir şey buldum bu sence nasıl?

Monitör için bütçenizle beraber ayrı konu açmanızı tavsiye ederim hocam, monitör gurmeleri yardımcı olur.

Anakartı ne yazık ki hazır sistem olduğu için değiştiremiyorum değiştirmeye kalkarsam minimum 5k daha fiyat artışı olacak. Bu attığın linklerdeki monitörlerden hangisini en başta önerirsin hepsinin fiyatı bir birine yakın zaten. Bende şöyle bir şey buldum bu sence nasıl?
gamepowerdan uzak durun hocam bence

Bende spete eklemiştim alacaktım ama kampanya bitmiş galiba %15 indirim gözükmüyor. Şans yok bende
Aynı durum bende de söz konusu yarın kara cuma da daha da düşer umuduyla almadım bekliyoruz bakalım

Geri