hali hazırda kullandığım sistem bu. 4 seneyi devirdik artık sıvı soğutucu pompasından rahatsız edici ses geliyor ve soğutmuyor işlemci şu an 90 derece altına inmiyor. Yüksek bütçeli pc toplayacağım 3-4 aya konusunu açarım zaten. Şimdilik beni bu pc ile idare edecek bir şey alayım diyorum...
Ryzen 5 5600x işlemcim için kule tipi soğutucu arıyorum. Yeni bilgisayar toplayana kadar beni idare etsin yeterli bu yüzden pahalı olmasın. Kullandığım kasa "TUF GAMING GT301" önerilerinizi bekliyorum.
Faceit'in kendi sitesinden ücretsiz bir şekilde kayıt olabilirsin ilk olarak e posta ile kaydoluyorsun sonrasında steam hesabını bağlıyorsun istersen beraber faceit girebiliriz biz de yeni başladık
hevesini kırmak istemem ama bu fiyatlara hiç alma. Düzgün yatırımlarla ilerde üstüne koyup daha iyisini alırsın. Bu fiyatlara aldığın araba sana bi bu kadar daha masraf çıkaracak.
X güzel telefon ama ilk seri olduğu için sıkıntılı kronik sorunları var face id bozuluyor sürekli
Xs öneririm temiz bulursan onu alabilirsin bende vardı 2 sene kullandım sonrasında babama verdim hala kullanıyor face id falan hiç sıkıntı yapmadı
T1 T2 bakiye olayı var t1 yani 1 gün sonra para yatırım hesabında gözükür onunla hisse alabilirsin fakat nakit olarak çekemezsin t2 yani 2 gün sonra ise paranı nakit olarak çekebilirsin
evet hocam fakat biraz tempolu yürümeniz gerekiyor başlarda biraz zor gelecektir kendinizi zorlayın 5 dakika aralıklarla eğimi düşürüp biraz soluklanın sonrasında tekrar yükselterek devam edin bir zaman sonra alışacaksınız zaten