Arkadaşlar düğün yapacağım 55 ekran tv arayışındayım bugün bimde bulunan 55 ekran tcl 55v6b televizyon fiyatı 17 K civarında uygun geldi televizyon hakkında hiçbir bilgim yok daha iyi bir önerisi olan var mı yada bu televizyon hakkında yorumlarınız nelerdir max bütçe 25 K
merhaba arkadaşalar sistem sorunsuz çalışıyordu bugün update güncellemesi yapmaya başladıktan sonra böyle bir hata aldım yardımcı olabilecek var mı acaba
Oyunu ney yaptıysam açamadım internette yazılan bütün herşeyi denedim yok oyun yükleniyor yazdıktan hemen sonra direk atıyor pc gereksinimleri de fazlasıyla karşılıyor sorun bilgisayardamı yoksa oyunda mı yardımcı olacak var mı acaba ( oyun attıktan sonra herhangi bir hata vermiyor steamda...
arakadaşlar fifa 23 ne yaptıysam açamadım antichet sayfası gelmiyor oyun ne yaparsam yapayım açılmıyor herşeyi denedim ama tepki yok yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar öncelikle sistemim sağlam bir sistem ama dün geceden beri uğraşıyorum oyun açılmıyor herşeyi denedim 4 defa sildim geri yükledim fifa 22 sorunsuz oynuyordum oyunu başlata basınca hiçbirşey olmamaya başladı birde origin uygulamasını sildim nasıl yükleyeceğim internette yok ea p diye...