random73846 isimli üyenin son içerikleri

1. random73846

bence Hitler aslında o kadarda haksız değildi

yazdıklarımı okumadan eleştiri yapmanıza sinirleniyorum okumayacak isen sende cevap yazma
  2. random73846

galiba sakat falansınız kaç kere ırk bazlı sınıflandırmayı savunmuyorum onun yerine sosyal kredi bazlı bir sınıflandırmayı savunuyorum dediğimi ben bile unuttum
  3. random73846

refahtan kast ettiğim daha yüksek bir alım gücü bu özgürlükle fazla bir alakası yoktur bu konu doğrudan gsyh ile ilgilidir osmanlıda uzun süre yıkılmamasını bu otoriteye borçludur eğerki isyan çıkarmaya çalışır isen kellen alınırdı bu sebepten dolayı azınlıklar isyan etmeye korkardı 1716543384...
  4. random73846

iyide türkiye gibi bir ülkenin gelişip dünyada sözü geçen bir ülke olması için bu gerekiyor birilerini köleleştirmek bence bu hitlerin yaptığı ırk bazlı bir köleleştirme değilde sosyal puan şeklinde yapabiliriz mesela puanı düşük olanlar belli bir süre yemek ve barınma karşılığı kamu yararına...
  5. random73846

ben eğerki refah içinde yaşayabiliyorsam benim için özgürlüğün bir anlamı yok .gayette uzun ömürlü olur çünkü isyan etmeye korkarlar eğerki özgürlük verir isen o zaman devletin ömrü bence kısalmış olur çünkü onlara isyan etme hakkı veriyorsun .kuzey kore 78 yıldır ayaklanma,isyan çıkmamış bir...
  6. random73846

evet meşru kılmayabilir ama bence hitlerin böyle yapması gayette normal sonuçta tıpta,işgücünde gelişmen için birilerini köleleştirmen lazım slavlar hitlere göre aşşağlık bir ırk olduğu için köleleştiriyorlardı ya deneylerde kullanıyorlardı yada öldürüyorlardı övdüğüm ekonomi köleleştirmeye...
  7. random73846

ama osmanlı bir türk-islam devletiydi ve gittiği yerlere islamın hoşgörü dini olduğunu insanlara kanıtlayarak onlarıda müslüman yapmaya çalışıyordu bu yüzden böyle politikalar uygulanıyordu şunuda söyleyim eğerki nazilerin işgal ettiği yer de bir aryan halk var ise o da diğer naziler gibi aynı...
  8. random73846

avrupalı devletlerin afrikadaki çocukları açlık sefalet hastalık içinde bırakıp onların açlıktan kıvrana kıvrana öldürmeleri petrollerine ham maddelerinede çökmeside vahşet değilmidir
  9. random73846

iyide o zamanlar avrupalı devletler nazilere yatıştırma politikası uyguluyordu ve hitlerde bundan faydalanmak istedi ayrıca militarizm zaten ülke sınırları genişlemesi üzerine bir ideolojidir zamanında osmanlıda militaristti ve 3 kıtada hükmediyordu
  10. random73846

eğerki refah seviyem iyi ise benim için devletin çok daha uzun süreler ayakta kalması daha iyi 1716489524 :D sanki tek sscb ile savaşılıyordu sscb o savaşta abdnin desteğini aldı ayrıca abdde güneyden nazi almanyasına giriyordu
  11. random73846

iyide hitler saldırmasa zaten sovyetler nazilere savaş ilan edecekti çünkü almanlar gün geçtikçe daha çok gelişiyor ve sovyetler ile arasındaki makas açılıyordu sovyetler bunu istemeyeceği için en geç 2-3 yıl içinde nazilere savaş ilan edecektir kavga eğer kaçınılmaz ise ilk yumruğu daima sen...
  12. random73846

evetde bunu zaten birçok gelişmiş ülke sömürgecilik ile yaptı veya yapmaya devam ediyor 1716488152 çünkü politikaları genel olarak mantıklı araştırmanı öneririm 1716488275 sonuç olarak halkın üstünde gerekli otoriyeyi sağlanılabilir ise devlet uzun yıllar ayakta kalabilir 1716488375 hayır...
  13. random73846

o politikalar sayesinde çocuklarını satan alamanlar bi anda 1 aylık maaş ile 1930larda araba almaya başladılar araba almak şuanki günümüz türkiyesinde bile büyük bir lüks elbette katılmadığım noktalar var mesela ırk bazlı sınıflandırmaya katılmam onun yerine alternatif sosyal kredi bazlı bir...
  14. random73846

1) ekonomik kalkınma için yahudileri köle olarak kullandı çalışmaya elverişşiz olanlar ise devlet tarafından boşa masraf olarak görüldüğü için öldürüldü 2) azınlıkları öldürerek devletin ömrü uzatılması amaçlandı 3) tıpta bilimde gelişmek için yine azınlık gruplar kullanıldı
  15. random73846

yazdıklarımı okusaydın ırk bazlı bir sınıflandırmayı desteklemediğimi anlardın onun yerine sosyal kredi bazlı bir sınıflandırma sistemini savunuyorum ayrıca o fırın atma işi tamamen delilleri yok etmek için yapılmış haklı bir hamle
Geri