w10 işletim sistemine geçsem sorunlarım çözülür mü acaba bi denemek lazım
1777888222
birde ayrıca şunu sormak isterim dx12 ile alakalı sorunlarımı nasıl...
temiz format yaptım o da işimi çözmedi
1777877485
Sanırım sorunu buldum ama tam olarak çözmüş değilim. şu şekilde yaptım genel parçalardaki sorunları tespit...
x max hiç kullanmadım ama kullanıcılarından ve hem forza hem x max kullananlardan aldığım dönüş iyi yöndeydi onun dışında forza 5li balata taktırmanın...
aktif forza kullanıcısıyım forzada genel bir 3 lü balata sorunu var hocam 5-6k km bandında varyatör titremeye başlıyor ve gerçekten rahatsız edici bi durum...
yakın bir bir zamanda mı başladı sorunun, hocam ne zamandır yaşanıyor bu problemler.
1777832379
bende de garip şekilde last of us harici her oyunda sorun...
denediğim sayısız yöntemlerden birisi de bu aslında :) hatta en çok çıldırma durumuna gelip yeni bir w11 kurdum update yapmaması adına da erteledim. önce...
aynı şekilde sapphire benimki de çevremde kullananlarda bir sorun yok ama redditte de çok fazla görünce forumdaki kullanıcıların dönüşlerini de merak ettim...
yok hocam dediğiniz şekilde de denedim ama sorun devam etmekte tarayıcı üzerindeki unıty tabanlı 3d oyunlarda bile crash atıyor bu kadarı pes dedirtti gerçekten
evet hocam temiz kurulum yaptım. İşin garip kısmı format attım yinede sorun devam ediyor hocam çıldırmak üzereyim formatın çözemediği bir sorun bu şuan :D
arkadalar acil bir güncelleme ile geliyorum
Her şeyi denedim ama bu sorunumu bir türlü çözemiyorum bir fikri olan var mı aranızda sorun kaynağına dahi...
sürücülerim şuan tamamen güncel bir sorun yok ve olay pragmatadan ibarette değil dediğim gibi detroit ve cs 2 de yine aynı sorunu yaşıyorum oyun bi anda...