Yardım AMD EKRAN KARTLARINDA GENEL DRİVER SORUNU MU BAŞLADI?

Rasimow

80+
Reaksiyon skoru
20
Dostlar selam yakın zamanda forumda bir konu açmıştım rx9070 ekran kartım ile alakalı. Oyunlarda çökmeler ve siyah ekran sorunları yaşıyorum, hatta tarayıcıdan unity tabanlı oynanan oyunlarda dahi bu hatayı alıyorum.

Kafama çok takıldı ve çözümü için internette gezinirken son 3 gün içinde reddit /amdhelp başlığı altında yüzlerce bu sorunu yaşayan kullanıcı olduğunu gördüm forumda bu sorunu yakın zamanda veya mevcutta yaşayan arkadaşlar var mı acaba merak ettim. Sanırım amd tarafında bir sorun var veya windows tarafında gelen yeni update ile amd ekran kartlarında çökme sorunları görülmeye başladı.

@Abdullah Hacıgül hocam sizin tarafınıza böyle şikayetler geliyor mu acaba veya kendiniz böyle bir durum yaşadınız mı merak ettim.

görmek isteyenler için buraya linki bırakıyorum her 2-3 gönderide bir bu sorunu paylaşan kullanıcılar mevcut https://www.reddit.com/r/AMDHelp/

sapphire pure 9060xt 16gb kullanıyorum bi sorunu yok bu aralar

sapphire pure 9060xt 16gb kullanıyorum bi sorunu yok bu aralar
aynı şekilde sapphire benimki de çevremde kullananlarda bir sorun yok ama redditte de çok fazla görünce forumdaki kullanıcıların dönüşlerini de merak ettim geçmişte yaşayan var ama güncelde henüz forumda paylaşım göremedim

Dostlar selam yakın zamanda forumda bir konu açmıştım rx9070 ekran kartım ile alakalı. Oyunlarda çökmeler ve siyah ekran sorunları yaşıyorum, hatta tarayıcıdan unity tabanlı oynanan oyunlarda dahi bu hatayı alıyorum.

Kafama çok takıldı ve çözümü için internette gezinirken son 3 gün içinde reddit /amdhelp başlığı altında yüzlerce bu sorunu yaşayan kullanıcı olduğunu gördüm forumda bu sorunu yakın zamanda veya mevcutta yaşayan arkadaşlar var mı acaba merak ettim. Sanırım amd tarafında bir sorun var veya windows tarafında gelen yeni update ile amd ekran kartlarında çökme sorunları görülmeye başladı.

@Abdullah Hacıgül hocam sizin tarafınıza böyle şikayetler geliyor mu acaba veya kendiniz böyle bir durum yaşadınız mı merak ettim.

görmek isteyenler için buraya linki bırakıyorum her 2-3 gönderide bir bu sorunu paylaşan kullanıcılar mevcut https://www.reddit.com/r/AMDHelp/
arka planda senin haberin olmadan kesin windows gelip 10 senelik surum kurdu kafasina gore. DDU ile driveri sil ve silerken windows un tekrar kurmasini engellemeyi sec.

arka planda senin haberin olmadan kesin windows gelip 10 senelik surum kurdu kafasina gore. DDU ile driveri sil ve silerken windows un tekrar kurmasini engellemeyi sec.
denediğim sayısız yöntemlerden birisi de bu aslında :) hatta en çok çıldırma durumuna gelip yeni bir w11 kurdum update yapmaması adına da erteledim. önce temiz şekilde driverları kurup sonrasında windows bu driverlar üzerine update atmasın diye wushowhide çalıştırıp sonrasında update yaptım fakat yine de bu sorun karşıma çıktı çok enterasan bir durum gerçekten

Anlık takılmalar, siyah ekran sorunları, optimizasyon sorunları yaşıyorum son sürümdeyim Windows 11 kullanıyorum.

sapphire 9070 xt pulse kullanıyorum.

Bende Asus Dual RX9060 XT 16gb var; bahsettiğin sorunu yaşamadım hiç. Gerçi sadece Pubg - forza oynanıyor ama..

Anlık takılmalar, siyah ekran sorunları, optimizasyon sorunları yaşıyorum son sürümdeyim Windows 11 kullanıyorum.

sapphire 9070 xt pulse kullanıyorum.ne zam

sapphire 9070 xt pulse kullanıyorum.
yakın bir bir zamanda mı başladı sorunun, hocam ne zamandır yaşanıyor bu problemler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende Asus Dual RX9060 XT 16gb var; bahsettiğin sorunu yaşamadım hiç. Gerçi sadece Pubg - forza oynanıyor ama..
bende de garip şekilde last of us harici her oyunda sorun çıkıyor..

bi sorunu direkt ekran kartına atıyorsunuz bu kadar genel konuşmak doğru olmaz . başka parçalardan dolayı olmıyor galiba hata . 3 ayıdr 9060xt kullanıyorum 1 tane sorun yaşamadım şimdiye kadar

Rx6800xt kullanıyorum 2 senedir sorun yaşamadım driverden

RDR 2, FH4, CS 2, Minecraft, Disco Elysium ve daha birçok oyunu oynuyorum 1 yıla yakındır hiçbirinde problem yaşamadım RX 9070 kullanıyorum

bi sorunu direkt ekran kartına atıyorsunuz bu kadar genel konuşmak doğru olmaz . başka parçalardan dolayı olmıyor galiba hata . 3 ayıdr 9060xt kullanıyorum 1 tane sorun yaşamadım şimdiye kadar
amacım ekran kartını kötülemek değil hatta çok memnunum ama böyle bir sorunda anlarsınız ki can sıkıcı çözmek adına her yolu denememe rağmen çözüm alamayınca forum ile de paylaşmak istedim.

Sorunu bence direkt ekran kartında aramamak gerekiyor sistemde ki her parça bu sorunlara yol açabiliyor bende Windows çöküyordu sıfır aldığım anakart Msi b650tomahawk bozukmuş ondan sebep kaynaklanıyormuş başka anakart ile deneyince sorun düzelmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,850
Son üye
Ahmetcans7
Geri