Bence iyi duruyor ama eskiden iyidiler. Şuan çok eski modeller olarak yer alabilirler. Stoklarda bile yok o ürünlerin bazıları. Markalar ve seçimler iyi fakat modeller eski.
https://www.itopya.com/tekno-gamer-intel-core-i5-10600k-gigabyte-geforce-rtx-2060-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/
Bu fiyata daha iyisini bulabileceğini düşünmüyorum.
1617898803
Ekran kartı fiyatları çok yükselmiş.
İş ve Ofis kullanımında uzun süre sıkıntı yaşamayacağınız ve genel olarak rahat olacağınız bir cihaz olan Apple'ın MacBook Air modelini önerebilirim. Bütçeyi biraz aşıyor, bir de ekranı büyük demişsiniz ben bunun da ofis işleri ve bir çok işte yeteceğini düşünüyorum. M1 çipli olmasından...
Ekrandaki renk doğruluğu senin için çok önemli ise 1. olanı satın almanı öneririm. Renk doğrulu çok önemli değil ben zaten genelde oyun oynarım diyorsan alttakini öneririm.
1617896602
Alttaki monitorün daha eski bir modelini kullanıyorum, Her şey gayet güzel. Abimde ise üstteki monitor var o da...
Burda herhangi bir sorun yok. Bazı kurulumlarda sana ek yazılımların kurulmasını onaylıyor musun diye soruyor. Arkadaş onlardan bahsetmiş genelde anti virus, yandex browser manager vb programlar olurlar kurulumda dikkatli şekilde ilerlerseniz eğer sorulursa rahatça farkdebilirsiniz. Onları...