Isı değerleri güzel bir modeldi fakat çoğu kişi fan stop konusunda sorun yaşamıştı diye hatırlıyorum, yaşamayan da vardı forum da fakat boşta fan dönmesi...
Elbette kullanılamayacak bir kart olsa geri çağırırlardı hocam sadece 1 dolarlık malzemeden eksiltmeleri hoşuma gitmiyor, en yüksek rma oranlarından birine...
Zaten Eskişehir Ceng mezunuyum hocam :D ama amd'nin mühendisleri tabii ki benden çok daha bilgili ve gelişmiş kişiler eminim onlarda hynixle böyle bir sorun...
Hocam ben malımı övmüyorum ki siz beni yanlış anlıyorsunuz 5070 ti kullanıyorum gddr7ler zaten bu derecelere de gelmiyor :D istediğiniz modele bakın, benim...
:D 300 wattlık kart 210 watta sorun yaşamamış büyük başarı bu kartlar çıktığında memory templer berbat nvidia alında dedim ama fanboylar yine saldırdı rma...
@ReSeRe Öncelikle arkadaşlar cevabı vermiş sana pek bir şey anlatılmaz çünkü gidip reddit orası burası diyorsun lafı dolandırıyorsun.Ben kendim 33k parasını...
Olum sen rahatsız mısın cidden yoksa milletle dalga mı geçiyorsun? bir sıkıntın falan varsa söyle bari de ona göre davranalım.
Hem ben bir ton test attım...
Bunu da açıkladım ya insan kardeşim okusana kart memoryi soğutamadığı için oraya çıkacak diyorum aynı bakır boru diyorum uzun süreli kullanımda göreceksin...
Dediğim gibi 3d ve ai ile uğraştığım için amd benim işim olacak bir kart değil ama bu kartın memoryleri güvenli bölgede kalamıyor arka plakasında termal ped...
Estağfurullah normallerde de pulsenin iyi olduğu sonuçları eklemedim mi hocam? Ekledim arkadaş normalised istediği için tartıştığımizi ekledim her biri...
Normalde böyle çarpıtmalara cevap vermek için uğraşmam amd kartlar umrumda bile değil bana para kazandıramıyor, rakibine kıyasla nerde OC yeteneği varmış...
Ya kanka bağırtma gözünü seveyim :D
Bir de 90mhz fazla çalışıyor falan demişsin. Yahu oradaki 90mhz core clock zaten, memory ile alakası bile yok harbiden...