Öyledir hocam dediğim gibi soğutması kötü değil, ama gaming trio'ya vapor chamber koymamak bilmiyorum bence ayıp edilmiş bir hareket incelemelere 5 bakır...
Bende böyle düşündüm hele ki 9 taksit ex gamer varken kaçmaz fırsat aslında elle toplamak ama sanırım arkadaş tak çalıştır istiyor biraz daha o yüzden bir...
Daha iyi mi bilmiyorum dediğim gibi ısınmıyor gaming trio da ama inno3d 5080 x3 oc olan güzel bir model kendiniz toplama imkanınız varsa 9 taksit galax ex...
Isınma ısınmıyor gaming trio ama yinede msi o modelde nedense saçma sapan işler yapmış gaming trio oc ve oc plus modeli var birisi 4 bakır boru birisi 5...
Sistem detaylarını yine arkadaşlar tartışıp fikir verecektir hocam ekstradan belirtmek isterim 5080 inno3d x3 oc modeli vapor Chamber olan modeldir düz x3...
Hangi kartta? 1 click oc ısınıyor diye böyle düşünmüyorsunuz umarım en giriş modeli o çünkü, ki o da 69 derece 5080 de 5070 de ex gamer çoğu modelden...
Doğrudur hocam bir kaç arkadaş muhtemelen boşta 50 55 derece de çalışan ortamda denemiş yüzde 30 altına çekememiş olabilir dual bios olmadığı için bios...
Mevcut değil demiyorum hocam bir çok kişi de maalesef çalışmadı :D muhtemelen fan eğrisi çok agresiftir şahsen denemediğim için bir şey diyemiyorum ama...