Ps5'de oynadığım oyunun sesini bilgisayara bağlı kulaklıktan almak için; PS5 konsolumun ses çıkışını, bağlı olduğu monitörün 3.5 mm AUX çıkışı üzerinden bir kablo aracılığıyla bilgisayarımdaki Line-In (Giriş) portuna bağladım. Aşağıdaki arayüzden de bu cihazı dinle diyerek amacım ulaştım ama bir...
Hocam pcdeki 144hz, ps5deki 60hzden daha akıcı olduğu için konuyu açtım, tabii ki artık sene sonu olduğundan dolayı serverlar da boş. Onun da etkisi vardır mutlaka. Ondan dolayı bir kararsızlık hakim :D
Arkadaşlar ben 2 senedir fifayı pcden oynuyordum. Bu sene ps5 alma imkânım oldu. O yüzden hangi platforma almalıyım oyunu daha tam karar veremedim. Ps5'e alsam dahi monitör ile oynayacağım. Sıkıntı da burda başlıyor. Ps5 max 60fps destekliyor. Pc'de de oyun her zaman stabil olmuyor ps5'deki gibi...
Arkadaşlar kendi sorunumu nasıl çözdüğümü anlatayım, belki işinize yarar.
JBL kulaklığımı mikrofonu bozulduğu için iade ettim yerine Corsair HS80 aldım.
Ps5'i HDMI, Pc'i DP ile monitörüme bağladım. Ardından Remote Play uygulamasını yükledim ve Pc'mi Ps5'ime bağladım. Tabii ki görünü kalitesi...
Arkadaşlar Corsair HS80 usb kullanıyorum. Wireless olan hali için iCue uygulamasında Soundid diye bir seçenek var. Kulağınıza uygun eq yapmanıza yardım ediyor. Kablolu için bu seçeneği sunmamışlar maalesef. Aynı işlevi görecek uygulama öneriniz var mı? Squiglink sitesini buldum ama karışık...
Soundid ile kendime özgü eq ayarı bulacaktım aslında ama galiba o seçenek sadece wirelessda varmış. Müsait bi zamanınızda eq ayarınızı atabilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba sorum şu; Ben fps oyunlarında dolby özelliğini kullanmak istemiyorum. Bunu kapatmam için illa ses denetim masasından uzamsal ses biçimini "kapalı" olarak değiştirmem mi gerekir, yoksa 2. resimdeki gibi "Surround Virtualizeri"i kapaığımda Dolby kapanmış mı olur? Bana Surroun'u...
Ps5'den Fifa oynarken Pc'den de discord üzerinden arkadaşlarımla konuşacağım için 2 cihazın sesini de kesintisiz ve gecikmesiz olarak tek kulaklıktan alabilmek istiyorum.
Kulaklık kablosuz olsun istiyorum ve mikrofonun başarılı olması benim için önemli. Tabii ki iyi bir ses performansı da...
Bence her türün en iyi oyunlarına bakın, zaten az çok görürsünüz etraftan. howlongtobeat sitesinden oyunların kaç saatte bittiğine bakabiliyorsunuz. Kendi türünde popüler olan ve 10-15 saati geçmeyecek oyunları test ederek başlayabilirsiniz. Bu arada piyasada bir sürü açık dünya oyunu var ve...
Yeni bir oyuncu için bence Detroit Become Human çok iyi. En azından benim ilk oynadığım oyunlardandı. Sıkça ara sahne izlemek seni sıkmıyorsa ( aslında oyunda daha çok sahne izliyorsun, interaktif film tarzında bir oyun çünkü) her seçiminin bir şeylere yol açıyor olması ve karar verirken...
Hocam tam ne sordunuz anlamadım ama cihaz ps5 destekli olarak gözüküyor. Ürün elime ulaştığında bozuk olduğu için değişim talep ettim, Ps5 ondan sonra elime ulaştı, test edemedim yani.
Sağ olun hocam, biraz pahalıymış. Bu ürünler genelde bu fiyatta mı yoksa daha uygunu var mıdır?
Bir de yapay zekaya sorduğumda mixerlerde usb dongle çalışmaz diyordu. Doğruluğu var mıdır? Bluetoothlu ya da kablolu bir kulaklık mı kullanmalıyım?