aktif olarak işim var çalışıyorum belli bir bütçem yok önerilere göre 1-2 ay para biriktirip alacağım + olarak şimdiki işlemci ve ekran kartınıda satacağım ikinci elden
şöyle yapsam nasıl olur önümüzdeki ay direkt AM5 anakart ve işlemciye geçsem sonrasında ekran kartını ve ram'i güçlendirsem. Ekran kartını amd'mi öneriyorsun
Merhaba arkadaşlar 2020 yılında sistem almıştım ve sistemimi yükseltmek istiyorum. Anakart'ım B450MH ve anakartımı değiştirmeden alabileceğim en yüksek işlemci nedir?
Arkadaşlar dcs world'ü yeni oynamaya başladım ama iniş takımlarını kapatamıyorum. Kokpit içinden de kapatamıyorum, klavye tuşundan da kapatamıyorum, flight stick'e atadığım tuştanda kapatamıyorum yardım olabilirseniz çok sevinirim.
1700501847
yardım yok herhalde
Merhaba arkadaşlar zamanında insta'da gördüğüm bir reels'de ikinci monitör'ü olmayanlar için bir program tanıtımı görmüştüm ve merak edip indirip yapmıştım. Şimdi silmeye kalkıyorum ve silemiyorum, görev yöneticisinden falan bakıyorum arkada çalışıyormu diye onuda göremiyorum, konu hakkında...
bugün de test yaptım iki kez ard arda en alltaki dün olan yaptığım test, onun bir üstünde ki 2. test en yukarıda ki sonuç ise en son yaptığım test. Read 562 oldu Write ise 371'e düştü sonra 374'e çıktı. Çok garip