10dk da ramleri bitirdiler. Al satçılara fena tutuldum adamın eline girmeden sahibindene atmış ilanı toplu şekilde almışlar hep her modelden 1 adet. Tabi...
Ai artık firmalarmı kullanıyor yoksa müşteri temsilcileri hazır cevap içinmi kullanıyor bilmiyorum ama Ai aşırı hata yapıyor. Buda muhattabı çıldırtıyor...
Bunlar teslim edilmedimi durum nedir ? Bende alacaktımda ihtiyacım yoktu ihtiyacı olan birileri alsın diye sipariş vermemiştim.
1775219212
Size fiyat farkı...
FSP normalde A- tier diye biliyorum Fanları çok sorunlu olduğu için B tier. Enermax'ı bilmiyorum tierini bakmam lazımda aynı seviyede ise 1000w enermax'ı...
Arka kapak tasarımı çizgifilm gibi :) 2k ekran 16gb ram 512gb hafıza snapdragon gen 4 ne varsa koymuşlar içine. Hiç nothingphone bilgim yok ama özellikleri...
8gb ram fazlasıyla yeterli şuan telefon için, tabi kullanımınıza göre değişir. Ama o parayı ram'e değil işlemciye vermiş olursunuz. Snapdragon elite...
E devletten başvuru yapabiliyorsunda, yetkililerin kovalaması gereken şeyi halk kovalayacaksa neyin vergisi veriliyor. Adam zaten sabah 6 da evden çıkıp...
Ben outlet laptop aldım 6 ay önce faturalı 4000 saat süresi vardı benim 2 yıllık laptop sürem 900 saat :)
1775207308
Çok yapan var bu arada garanti bitmeye...
Ben s22 de kullandım, açıkçası ondan geçince s24'e bir fark hissetmedim. S22 çok ısınıyordu ve bataryası su gibi gidiyordu. Bu telefon ısınmıyor, şarjı gene...
Görüntü kalitesi çok iyi olduğu için adam diyor değer bozulursa yenisini alırım. Oled kullanıcısıyım eski yazılım biryere kadar koruyor. Göz kuruluğu ve baş...
S24 30k'ya sürekli düşüyor iken iPhone 13'e bu fiyatları vermek tamamen bilgisiz insan işi. Bende iPhone severim, fakat bu fiyatlarda alınacak telefon...