İyi günler
Yaklaşık 1 hafta önce girebildiğim LoL hesabıma aynı kullanıcı adı ve şifresi ile girebildiğim halde şu an hesabıma girdiğim de kullanıcı adım ve şifremin sistemde kayıtlı uyuşmadığını ardına tekrar girdiğimde ise böyle bir hesabın olmadığını söylemekte hesabımın ne kullanıcı adını ne...
Merhaba ilk önceliklerle ben steam oyunu oynarken nedense oyunlarım 80 ve 75 arası çok ısınıyor ve baya ses geliyor ama başka oyun oynarken valorant veya steam dışı oyunlar onlarda hiç bir sıkıntı olmuyor bu sorunu nasıl çöze bilirim mesala crackli oyunoynarken onlarda hiç bişekilde ısınmıyor...
Merhaba ilk önceliklerle ben steam oyunu oynarken nedense oyunlarım 80 ve 75 arası çok ısınıyor ve baya ses geliyor ama başka oyun oynarken valorant veya steam dışı oyunlar onlarda hiç bir sıkıntı olmuyor bu sorunu nasıl çöze bilirim mesala crackli oyunoynarken onlarda hiç bişekilde ısınmıyor...
İyi günler Hikaye modlu oyun oynarken ekran kartım derecesi 70 dereceye kadar çıkıyor u normal beşeyimi ekran katım gtx 1650 süper . Ekran kartı yanma bi şey olurmu yeni oyun indirirken hep böyle oluyor ekran kartımın sıcaklığı artıyor
elektirikte sorun yok ama pwer supım vento 500w VG04FE 3X RGB FANLI GAMİNG KASA E-ATX KASA SİYAH
1624602723
zaten hazır sistem aldım kulanılmış 2 3 ay geri satılmış aldım
bakımı herşeyi tam yani
İyi günler ilk öncelikle ben 3 hafta önce yeni bir pc aldım 2.el 2 3 aylık kulanılmış ve 6700 tl ye aldım bakımı her şeyi tam. Sistem gerksimlerim ryzen 3 3100 gtx1650 super 2x8 gb ram 240gb ssd a320m anakart var ben sorum şu ki pc açılınca çok ses çıkması fandan bişey olur mu korkuyorum...