valorant cs gibi rekabetçi oyunlar için uygun bir sistem bulmaya çalışıyorum yani ben bi yandan valo cs atım bi yandan arkadaşlar ile sohbet ediyim bi...
itopya üzerinden kendi ihtiyacım için 63k ya 7800x3d li bir sistem buldum rekabetçi oyun oynadığım için önbellek benim için çok önemli ama yinede bu...
zamanında 2.el parça kovalarken bütçemin bi anda arttığını fark ettim ve komple sıfır bir ddr4 sistem toplama kararı aldım İtopyadan toplamış olduğum bu...
Rtx 30 serisini komple unut. Elektrik ve ısı tüketim canavarları. Rtx 50 den bir kart rtx 30 dan bir kartla aynı performansı verse bile o performans size...
şimdi anlattıklarını biraz düşününce mantıklı geliyor ama bütçe konusunda 20k yı geçemediğimi fark ettim söz konusu bu olunca herşeyi göze alarak tek bi...
5060 aradığımda çok bir ilanı yoktu sonrasında internette 3070 ile olan karşılaştırmalarını izledim ve 15 tane oyun varsa 9 tanesinde eşit gidiyorlar geri...
sistemimde anlık olarak GTX 1070 Ryzen 5 2600 tek kanal 8gb ram gigabyte ab350 anakartı var en son ne zaman bakımı yapıldı hatırlamıyorum
önceden sistem...
Elime çalışmadığı söylenen RTX 3060 i5 11400f olan bir sistem geçti ve ben parçalarını çalıştırarak sıkışık olduğum için sattım 5600 almayı düşünüyorum ama...