Onu da daha önce görmüştüm ama Acer içime sinmiyor ya🙂. Game garaj falan alırım. Daha önce Clevo notebook kullanıp memnun kalmıştım(Halen iş görüyor.) ama...
Sadece Amd'nin değil, intel'in hx işlemcileri de öyle. Yoksa güzel dizüstü bilgisayarlar var. i7 14650hx'in pili içmeyeceğini bilsem Tuf f16 veya Msi katana...
@Teykage'in dediği gibi; AMD'nin HX serisi işlemcileri pil ömrü konusunda pek iyi değiller. Pil ömrü isteyenler AMD'nin 300 serisi AI işlemcilerini veya 200...
Bu Omen benim de sepetimde ama pil ömrü hakkında bir bilgi bulamadığımdan uzun süredir sepetimde kalmaya devam ediyor🙂. Asus tuf a16 Ryzen 7 260/Rtx 5060...
Laptop iş için de kullanılacak( Kardeşim endüstri mühendisi. Qgis ve arena programlarını kullanacak ). İnternet, ofis işlerinde en az 6-7 saat batarya ömrü...
Yapılacak harcama 500 TL’den düşük tutarlı ise harcama tutarı kadar, 500 TL veya daha yüksek tutarlı ise en fazla 500 TL’lik hediye tutarı müşterinin N...
10 Gbps olarak satılsa neyse de 20 Gbps olarak satıldığı için gözüme takıldı. Belirtmek istedim. Bende 10 Gbps kutu ve dram'li ssd var. Hız testlerinde 1000...
Bu hariç incelemesini bulamadım ki bu da hem çok hızlı konuşuyor hem galiba altyazı Lehçe😀. Videodan yakaladığım yaklaşık 20gb bin dosyasını 33 saniyede...
Bunlarda sadece Türkçe kelime olan 3-4 tuşu değiştiriyorlar. Üst taraftaki tuşları Global'e üretilen klavyeler ile aynı oluyor genelde. Tekrarlıyorum...