Noktalama işaretlerinin bazıları farklı basıyor. İngilizce klavye olmasından dolayı mı? Mesela soru işaretini shift+f11'e basıp yaptım ama f11 tuşunun...
Link için resme tıkla.
Bu fiyata bilindik markadan türkçe klavye, sessiz mouse ve pil dahil bir klavye mouse seti bulmak zor. Hem Kargo da bedava, İhtiyacı...
Işık geçiren Türkçe tuş takımı 700 liraysa alınır işte🙂. Elinizdeki ışık geçirmeyenleri de buna takarsınız. Mis gibi yedek klavye veya hediye olur. Gerçi...
Değiştirmek istediğiniz tuşları buna takarsınız. Bundaki tuşlar kaliteli/pahalı klavyeye oluyorsa o klavyeye takarsınız. Işık geçiren Türkçe karakter tuşlar...
Bunu alanın zaten pahalı switch ile işi olmaz😀. Bir -iki incelemeye baktım da çeviri yanlış değilse 3 pin switchler oluyor. Bazı klavyelere hem 3 pin hem 4...
Küçük klavye ve özellikle cs2 oynadığım için düşünmüştüm ama bilemedim.Eva7 kablolu kullanıyorum kasa ile klavye arası birazcık uzak kalınca algılayamıyor bazen
Eva 7 kablosuz, %75-80 klavye hocam. Ben o rahatlığı istediği switch olsun %60, kablolu klavye için bırakmazdım. Ha oyun için bunu diğer işler için eva 7'yi...