En iyisi 72 ye hp omeni almak dostum. Bende onu almayı düşünüyorum. Bir kaç gün daha indirim bekleyeceğim gelmezse alacağım artık. Tek kötü yanı tek slot...
Hocam 16gb ram 10 bin desek, +1 tb ssd'ye de 6-7 bin desek en ucuz 5070ti ile arasında(Sizin attığınız Acer sanırım) 16-17 bin fark oluyor. Ama işte 5070...
Bulamazsan şansımı Omen ile deneyeceğim zaten de hani şarjı uzun giden dizüstü kullanan birilerini bulabilir miyim diye bir konu açayım dedim. Omen'in şu...
Valla hocam o zaman şu an başka bir model çıkmaz veya indirime girmezse alabileceğiniz en iyi 2 model U7 255H 5070 Omen veya R9 365 5070ti Acer. İnşallah...
Onu da daha önce görmüştüm ama Acer içime sinmiyor ya🙂. Game garaj falan alırım. Daha önce Clevo notebook kullanıp memnun kalmıştım(Halen iş görüyor.) ama...
Sadece Amd'nin değil, intel'in hx işlemcileri de öyle. Yoksa güzel dizüstü bilgisayarlar var. i7 14650hx'in pili içmeyeceğini bilsem Tuf f16 veya Msi katana...
@Teykage'in dediği gibi; AMD'nin HX serisi işlemcileri pil ömrü konusunda pek iyi değiller. Pil ömrü isteyenler AMD'nin 300 serisi AI işlemcilerini veya 200...
Bu Omen benim de sepetimde ama pil ömrü hakkında bir bilgi bulamadığımdan uzun süredir sepetimde kalmaya devam ediyor🙂. Asus tuf a16 Ryzen 7 260/Rtx 5060...
Laptop iş için de kullanılacak( Kardeşim endüstri mühendisi. Qgis ve arena programlarını kullanacak ). İnternet, ofis işlerinde en az 6-7 saat batarya ömrü...