Ben 5-6 saati görür diye düşünüyordum ama bir incelemesini bulabilsek veya siz alsanız inceleseniz güzel olacak😈.
17.3" olan benim açımdan 17.3" olduğu...
Ya bu satış sitelerindeki yorumcuları döveceğim ama haaa. Şimdi biri yeni yorum yazmış. "1-2 saate bitiyor" demiş. Muhtemelen dünyadan bir haber küçük yaşta...
Benimde inancım yok. Şuan ekstra bir kaç kampanya ile bana 70.000₺ ye geliyor ama neden daha ucuz olmasın🤣 Hatta yanında verilen oyunu satabilirsek dahada...
Memnunum hocam şimdilik yazılımsal bir sorun görmedim Thunderobot'un sitesinde gerekli tüm driverlar var. CCD özelliğini bilmiyordum meşgul olmadığım zaman...
En iyisi 72 ye hp omeni almak dostum. Bende onu almayı düşünüyorum. Bir kaç gün daha indirim bekleyeceğim gelmezse alacağım artık. Tek kötü yanı tek slot...
Hocam 16gb ram 10 bin desek, +1 tb ssd'ye de 6-7 bin desek en ucuz 5070ti ile arasında(Sizin attığınız Acer sanırım) 16-17 bin fark oluyor. Ama işte 5070...
Bulamazsan şansımı Omen ile deneyeceğim zaten de hani şarjı uzun giden dizüstü kullanan birilerini bulabilir miyim diye bir konu açayım dedim. Omen'in şu...
Valla hocam o zaman şu an başka bir model çıkmaz veya indirime girmezse alabileceğiniz en iyi 2 model U7 255H 5070 Omen veya R9 365 5070ti Acer. İnşallah...