Tam demin sipariş verdim ki cevap yazdınız( Dün akşamdan beri sipariş vermeye uğraşıyorum🤷. Biraz takla atmam gerekti Amazon ve Vakıfbank sağolsun).
Ama...
Asus'ta 90w/h pil olabilir. Nitekim bakıp ikna edemediğim Asus Tuf A16'da da 90w/h saat pil vardı( 13 saat wifi ile web'de gezme diyordu notebookcheck...
Almadım daha ya🙂. Pil ömrü için sizden haber bekliyorum🙂. Şöyle 1080p youtube videosunu açıp deneseniz güzel olabilir. Eco mod açık, parlaklık yarım...
Ben 5-6 saati görür diye düşünüyordum ama bir incelemesini bulabilsek veya siz alsanız inceleseniz güzel olacak😈.
17.3" olan benim açımdan 17.3" olduğu...
Ya bu satış sitelerindeki yorumcuları döveceğim ama haaa. Şimdi biri yeni yorum yazmış. "1-2 saate bitiyor" demiş. Muhtemelen dünyadan bir haber küçük yaşta...
Benimde inancım yok. Şuan ekstra bir kaç kampanya ile bana 70.000₺ ye geliyor ama neden daha ucuz olmasın🤣 Hatta yanında verilen oyunu satabilirsek dahada...
Memnunum hocam şimdilik yazılımsal bir sorun görmedim Thunderobot'un sitesinde gerekli tüm driverlar var. CCD özelliğini bilmiyordum meşgul olmadığım zaman...