Bu da güzel hocam ama performans olarak Asus daha iyiydi. Bundaki Rtx 5060 kısılmış versiyon. Ekran da qhd olunca yetmez diye düşündüm. Kardeşim muhtemelen...
Geriye tek önerebileceğim hem tasarımı mükemmel hem de dengeli tam oyuncu olmayan bir kasa kaldı, Kaliteli ve bu amaçla yapılmış bir cihaz. Gigabyte Aero...
Pil ömrü için kesinlikle ben de bu dizüstü bilgisayarı önerdim ama kardeşim beğenmedi(Çok da anlar ya🙂). Rtx 5070'li olanın Notebookcheck incelemesinde 13...
Kanka AMD nin HS işlemcili ve yüksek Wh lı modellerini tavsiye ederim. Ryzen 9 7940HS ile Asus Tuf A15 kullandım, G-Helper ile ayarlamaları yapıp çok düşük...
Ram cl46 hocam o değer sürekli hareket ediyor. Dün biraz bf1 oynadım 2k her şey ful ortalama 100/120fps verdi. Performans modunda (fanlar 3000/4000rpm)...
255H güzel bence, Core Ultra 200 serisi hem mimarisinden dolayı hem 3nm olmasından dolayı pilde kötü değil. Yine de Ryzen Ai 300 olanlar daha iyi ama onlar...
Doğru görmemişim ben 4800 değildir umarım yoksa sıkıntı
5600 cl46 bulunur eğer 5600 ise
1780424231
Sıcaklık değerleri nasıl acaba işlemci ve ekran kartının...
Muhtemelen cl46 hocam. Arkadaşta Xmp açılı olmadığı için 4800 mhz ve cl40 olarak çalışıyor. Ya da HP bize kazık attı 😀. Özelliklerde 5600mhz yazıyor çünkü.
Bios üzerinden açılıyor ama notebook'ta bu işe yabancıyım😀. Masaüstünde Amd Expo olarak İntel Xmp olarak adlandırıyor bu işi. Ona göre bios'ta arayabilirsiniz.