Merhaba,
Laptopda Teknik bir sorun çıkarsa kullandıktan sonra Gigabyte ile konuşmanız gerekli.
Fakat Ürünü Aldınız Açtınız ve Bir Sorun Gördünüz Dış Hasar Fan Hasarı o zaman İade veya değişim için Amazondan ulaşırsınız.
Merhabalar,
Öncelikle anakartınız ryzen 5 5600 ve 5600x destekliyor.
Stok fanla o işlemciler serin çalışmaz Kule tipi fan almanız gerekir.
ryzen 5 5600 +ak400 kule tipi soğutucuyu almanızı tavsiye ederim. Ryzen 5 5600X'in gücünü UV ile 5600 de alabiliyorsunuz.
https://www.itopya.com/asus-rog-strix-xg259qns-245-380hz-oc-03ms-hdmi-dp-hdr10-usb-32-elmb-sync-adaptivesync-pivot-fhd-_u25876#bYorum
peki buna ne diyorsunuz hocam
Merhaba 15.000tl bütçem var ve 1080p bir monitor almak istiyorum. Monitörü her ne kadar fps oyunları için kullanacaksam da hikayeli oyunlar da oynuyorum, aklımdaki bazı monitörleri aşağıya bırakıyorum sizce hangisi alınır? Şimdiden öneri ve cevaplarınız için teşekkürler. (not1: daha iyi model...
1. Farklı DDR soketlerine farklı DDR ram takamazsın, her DDR sürümünde yuvaya giren çentiğin yeri değişiyor dolayısıyla oturmaz, kullanamazsın.
2. Alacağın kasanın altında eski kasadan çıkan fanların desteği varsa (bkz. 12cm veya 14cm desteği olur yeni kasaların veya alt kısıma fan takılmıyor da...
Kargo takip numarası bir şeyi belirtmez, çünkü kargo bu içinde ne olduğu yazmıyor ama belki ödeme ekranı ss'leri kabul edilebilir. Peki satın alma geçmişinizde hangi mağazadan aldığınız yazmıyor mu?
https://www.incehesap.com/patriot-viper-elite-5-rgb-tuf-pver532g66c34kt-32gb-ddr5-6600mhz-gaming-ram-bellek-fiyati-69738/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.40.2
buna ne dersiniz?
OC olmadan 4800 kullanabildiğim yazıyor (evet, xmp açmadan önce ramlerim 4800mhz de çalışıyordu)
1708082520
Benim size önerim o fiyat bandında bunu almanız...
Ben de Neoforza Trinity 7200mhz 34cl ramleri, B650-P WI-FI anakartta sıkıntısız kullanıyorum. Bios ayarı ile beraber 8sn de açılıyor sistem. (Bios ayarı yapmadan önce 40sn de açılıyordu sistemim ve sık sık mavi ekran yiyordum)