Kargo takip numarası bir şeyi belirtmez, çünkü kargo bu içinde ne olduğu yazmıyor ama belki ödeme ekranı ss'leri kabul edilebilir. Peki satın alma geçmişinizde hangi mağazadan aldığınız yazmıyor mu?Bakarımda eğer gelmediyse kargo takip numarası ve ödeme ekranı ss leri yeterli olur mu?
Geçerli olmayabilir n11 veya aldığınız satıcı ile iletişime geçebilirsiniz mecbur fatura kesilmek zorunda.Bakarımda eğer gelmediyse kargo takip numarası ve ödeme ekranı ss leri yeterli olur mu?
Yazıyor hocam mağaza adı yazıyor ancak adam 2024'ün Ocağında satış yapmayı bırakmış.Kargo takip numarası bir şeyi belirtmez, çünkü kargo bu içinde ne olduğu yazmıyor ama belki ödeme ekranı ss'leri kabul edilebilir. Peki satın alma geçmişinizde hangi mağazadan aldığınız yazmıyor mu?
N11 e yazsam fatura keser mi, adamın uğraşacağını hiç zattenmiyorum. 2022'de almıştım telefonu.Geçerli olmayabilir n11 veya aldığınız satıcı ile iletişime geçebilirsiniz mecbur fatura kesilmek zorunda.
N11 fatura kesemez, muhtemelen fatura zaman aşımı sebebiyle siteden kaldırılmıştır. Yoksa önbellekte çok fotoğraf birikir site yavaşlar.Yazıyor hocam mağaza adı yazıyor ancak adam 2024'ün Ocağında satış yapmayı bırakmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
N11 e yazsam fatura keser mi, adamın uğraşacağını hiç zattenmiyorum. 2022'de almıştım telefonu.
N11 ile iletişime geçin. Eğer satıcı ile irtibat kurabilirlerse e-arşiv'de faturalar saklanmakta. Satıcı n11'e iletebilir faturayı.Peki nasıl talep edeceğim sonuçta fatura almak en temel hakkım
Satıcıya yazdım, faturayı alabilir miyim diye ancak adam umursamaz bence. N11 desteğe yazsam onların arşivinde, panelinde gözükür mü?N11 ile iletişime geçin. Eğer satıcı ile irtibat kurabilirlerse e-arşiv'de faturalar saklanmakta. Satıcı n11'e iletebilir faturayı.
Arşiv tuttuklarını düşünmüyorum. N11 ile iletişime geçin yine de bence.Satıcıya yazdım, faturayı alabilir miyim diye ancak adam umursamaz bence. N11 desteğe yazsam onların arşivinde, panelinde gözükür mü?