Fake rom' a benzemiyor aslında güncelleme gelmeme sebebi bu olmayabilir. Faturan elinde ise BTK ya başvurabiliyodun IMEI için ona bi bak
Ben kutuda öyle bir şey gördüğümü hatırlamıyorum ama zaten bu imei nin kapanmasına 5 gün kala falan memlekette olucam o zaman bakarım. Şimdi btk ya fatura ile başvuracağım değil mi? Bu arada N11 den aldığım için o ekranın ss ini almam yeterli olur mu?Bende ithalatçı almıstım dikkat etmemiştim bana bir şey olmadı da kardesiminki de klona düşmüştü faturayı ibraz ederek mi ne tek simle aktifleştirmiştik galiba. Ben sonra kutuya baktım Xiaomi Redmi Note 9S yazcana Huawei falan yazıyodu Allah' a emanet yani
O kadar detaylarını bilmiyorum ama elinde faturan varsa (e fatura da olur heralde bunu tam bilmiyorum) açtırırsın her türlü diye biliyorum kardeşim öyle yapmıstıBen kutuda öyle bir şey gördüğümü hatırlamıyorum ama zaten bu imei nin kapanmasına 5 gün kala falan memlekette olucam o zaman bakarım. Şimdi btk ya fatura ile başvuracağım değil mi? Bu arada N11 den aldığım için o ekranın ss ini almam yeterli olur mu?
Bi ara araştırmıştım aynı sorunu yaşayan bir kesim var, xiaomi nin forumlarına falan baktım çözüm yok diyolar, pc den rom olarak yeni sürümü atınca düzelir falan diyolar.Fake rom' a benzemiyor aslında güncelleme gelmeme sebebi bu olmayabilir. Faturan elinde ise BTK ya başvurabiliyodun IMEI için ona bi bak
Çok uğraştırır mı hocam.O kadar detaylarını bilmiyorum ama elinde faturan varsa (e fatura da olur heralde bunu tam bilmiyorum) açtırırsın her türlü diye biliyorum kardeşim öyle yapmıstı
Valla onlar ugrasırken ben başka bir yerde oldugum için detaylarını bilmiyorum.Çok uğraştırır mı hocam.
Rom orijinalse PC den atmayıp sağ üstteki 3 noktadan da yükleyebilmen gerekiyor aslındaBi ara araştırmıştım aynı sorunu yaşayan bir kesim var, xiaomi nin forumlarına falan baktım çözüm yok diyolar, pc den rom olarak yeni sürümü atınca düzelir falan diyolar.
Zaten aldığım eleman sadece xiaomi note 10s satıyodu aldığım zaman bi içkillenmiştim ama baktığımda 100 lerce satmıştı öyle gözümede bir sorun çarpmamıştı. Zaten mavi almıştım, gri gönderdiler orda iade falan edicektim uğraşmıyayım dedim. Orda da bi dolap var mı acaba.O kadar detaylarını bilmiyorum ama elinde faturan varsa (e fatura da olur heralde bunu tam bilmiyorum) açtırırsın her türlü diye biliyorum kardeşim öyle yapmıstı
Valla onlar ugrasırken ben başka bir yerde oldugum için detaylarını bilmiyorum.
Rom orijinalse PC den atmayıp sağ üstteki 3 noktadan da yükleyebilmen gerekiyor aslında
10S için çıkan son güncelleme dosyasını indirip güncelleme paketini seçin diyip güncelleyebiliyor olman lazım. O da yanlış değil isem bu:Zaten aldığım eleman sadece xiaomi note 10s satıyodu aldığım zaman bi içkillenmiştim ama baktığımda 100 lerce satmıştı öyle gözümede bir sorun çarpmamıştı. Zaten mavi almıştım, gri gönderdiler orda iade falan edicektim uğraşmıyayım dedim. Orda da bi dolap var mı acaba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
işte bu yzuden cok cok cok guvenılır satıcı olmadıgı surece xiaomi sıfır telefon alınmaması gerektıgını dusunuyorum. cunku yd telefona ımeı atıp sıfır fıyatına satana cok var. tahmınım yd urun ve ımeı atılmıs sıstemden.Ayın 20'sinde sms gelmis yebi farkettim, imei niz klonlanmistir, 30 gun sonra kapatilacacktir yaziyor. Xiaomi musteri hizmetlerini aradim aldigim yer ile iletisime gecmem gerektigini soylediler. Aldigim saticiyi bulamadim, bulsam bile bir ise yarayacagini dusunmuyorum adam zaten cevap vermeyecektir. N11 den sifir, jelatinli, kutulu almistim suana kadar da hic guncelleyememistim tek sorunu buydu. E devletten de baktim sorgu kismindan ayni ancak cihaz modeli hala benim cihaz gozukuyor ne yapmam gerek direkt cimer e mi basvurayim.
Eyvallah hocam cok yardimin dokundu10S için çıkan son güncelleme dosyasını indirip güncelleme paketini seçin diyip güncelleyebiliyor olman lazım. O da yanlış değil isem bu:
Ama IMEI sel problem olur mu bilmem
Download V14.0.8.0.TKLMIXM - Xiaomi Redmi Note 10S - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V14.0.8.0.TKLMIXM - Xiaomi Redmi Note 10S - Global Stable - rosemary in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
Hocam aldigim satici e faturayi yüklememis. Kutusunda da yoksa kargo takip numarasi vs. ile sikayet acsam bkt ye kabul olur mu acaba n11 de odeme ekrani vs var ancak satici faturayi yuklmememis.10S için çıkan son güncelleme dosyasını indirip güncelleme paketini seçin diyip güncelleyebiliyor olman lazım. O da yanlış değil isem bu:
Ama IMEI sel problem olur mu bilmem
Download V14.0.8.0.TKLMIXM - Xiaomi Redmi Note 10S - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V14.0.8.0.TKLMIXM - Xiaomi Redmi Note 10S - Global Stable - rosemary in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net