Sohbet ediyorduk zaten sorun şu ki bu kadar bekleme nedenim bir gelip bir gitmesi bu kişinin ha zaten belli etmiş diyorsan dediğim gibi yüklediğin anlam ve o an her şeyi olumlama yapman mantıksal değilde duygusal düşünmen
Çok iyi bir insandı kanka hak ediyordu bana karşı iyi olmasada iyiydi yani
1711049415
Oluyor kanka bende de öyleydi uyurken o uyanınca ilk o yemek yerken o birden çatal bıçağı bırakır iştahın kaçar yemek yemezsin falan normal ama sil mesajları fotoğrafları engelleme ama şey yap haftada 1...
Kanka kötü yönlerini düşün ben o yedek kulübesine alındığım cümleyle soğudum en büyük etki o oldu düzgün şekilde reddetse unutamayabilirdim bende ama dediğim gibi sana yaptığı kırıcı hareketleri düşün
Arkadaşlar sevdiğim kız vardı baya hoşlanıyordum duygularımı söyledim ne evet ne hayır dedi ondan sonra ne aradım ne mesaj attım tam 4 ay oldu son 1 haftadır bir şeyler konusunda eksikliğim var gibi hissediyordum unuttuğumu anladım düşünmediğimde aklıma bile gelmiyor artık bu durumu yaşayacak...
Kanka gülme konusunda kahkaha atma değil konuşurken sese yansıyan gülme var ya o şekildeydi zaten kendine iyi bak görüşürüz dediğimde cevap verirken gülmüyordu ha sahte gülümseme değildi ama kısa ve sese yansıyan gülmeydi
Kankalar kızla durum karışık buluşma şansımız yoktu ben hoşlandığımı dile getirdim kısa tutmak istedim olmayacaktı zaten olmayacak diyerek hazırladım kendimi
1699874750
Kız çocukluk arkadaşımın kuzeni saygımdan dolayı çok fazla konuşmadım ailesini falan tanıyoruz uzaktan akrabamız saygımdan...
Arkadaşlar hoşlandığım kız vardı hoşlandığımı söyledim geçen telefon konuşması(Kız uzak benden o yüzden telefonda söyledim)
+İyi akşamlar Ayşe
-İyi akşamlar
+Ben senden hoşlanmaya başladım bunu söylemek istedim söyleme nedenim bana karşılıklı gibi olduğuna dair verdiğin sinyal değildi son...