Katlanır olması sebebiyle duvara sabitleyemem. Kullanılmadığı zaman katlayıp konulması lazım o yüzden bana direk masanın üzerinde yapılabilecek bir çözüm lazım
Selamun aleykum
Aşağıdaki masayı aldım gayet güzel aslında ama paralel şekilde sallanması beni biraz rahatsız etti nasıl bir çözüm yapabiliriz ?
https://www.trendyol.com/dukkankaan/calisma-masasi-katlanir-laptop-masasi-cam-desen-katlanir-calisma-masasi-p-49908401?boutiqueId=61&merchantId=669887
krediye bulaşma arkadaşım zorunluluk diye bir şey yok. Elbette büyük kolaylık araba ama krediye girilmez zaten ondan sonra yine arabanın masraflarıda çıkacak ki emin ol normalinden fazla çıkar.
Teşekkürler ederim ustam peki am4 soket desteklediğini nerden bilecem başka anakartin mesela bu anakartta am4 diye bir şey görmedim. Bir yerinde yazıyor mu veya internette nerden bulucam
Selamün aleyküm
GA-G31M-ES2L tipi bir anakartim var Ryzen5 1600 AF işlemciyi denemek istiyorum çalışıp çalışmadığını görmek için. Anakartim destekler mi ? İşlemcinin çalıştığını anlayabilir miyim ?
Usb çoklayıcı ile klavye ve mouse bağlama fikri bendede vardı ama tereddüt ediyordum acaba kasma donma vs. yaparmı diye cevabın rahatlattı birde aklımda projeksiyon perdesi var yine aynı aliexpress üzerinde alma gibi bir niyetim var ama tamda karar veremedim sen ne dersin bu konuda ? ayarları...
bahsettiğiniz p30 bumu hocam ? ben bunda p30 yazan veya hy320 yazan bir yer görmedim ve 2 gb ram olduğunuda göremedim ben bahsetttiğim siyah olanlardı aşağıdakiler...