Palo DAYI 👑
80+ Gold
Uzun vadeli yatırım için altın diyorum
krediye bulaşma arkadaşım zorunluluk diye bir şey yok. Elbette büyük kolaylık araba ama krediye girilmez zaten ondan sonra yine arabanın masraflarıda çıkacak ki emin ol normalinden fazla çıkar.Beyler 2025 yılına kadar ne kadar biriktirirsem o kadar iyi benim için kalanı da kredi çekeceğim.
Aylık 10 ila 15k arası kenara para atacağım borçlarım bitmek üzere bu parayı durduğu yerde 2025 e kadar en hızlı nasıl değerlendirebilirim? Nerye yatırım yapayım? BTC İşine girmek mantıklımı?
Altın mı dolar mı
Kankam şöyle söyilim araba benim için artık neden zorunluluk durumuna geçti diye. Ciddiye binen rahatsızlıklarım olsun iş konusunda yaşadığım sıkıntılar olsun diğer konular olsun artık araba gerçekten bir keyfi değil zorunluluk benim için. Hani artık marka modele bile takılmıyorum eski kasa civic olsa bile düzgün halli bir şey olsun 4 kapı yeter bana gözü ile bakıyorum. EK olarak o araç da bana ek gelir sağlıcağı için de isitiyorumkrediye bulaşma arkadaşım zorunluluk diye bir şey yok. Elbette büyük kolaylık araba ama krediye girilmez zaten ondan sonra yine arabanın masraflarıda çıkacak ki emin ol normalinden fazla çıkar.
kanka araba neydi toyota corrolla değil miAltın güvenli limandır. 4/5 ay önce 2012 model arabaya 600k verecektik enayi gibi sonra yatırım yaptık hem arabanın fiyatı düştü hem de aynı arabadan iki tane alacak konuma geldik.
Yok hocam Opel’in bir arabasıydı tam modelini hatırlayamadım ama otomatik vites, 150k kmdeydi.yatırımını borsadan öneririm(büyük şirketler Thy v.b.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka araba neydi toyota corrolla değil mi
Altın uzun vadeliktir bu kadar kısa süre için mantıklı değil.Beyler 2025 yılına kadar ne kadar biriktirirsem o kadar iyi benim için kalanı da kredi çekeceğim.
Aylık 10 ila 15k arası kenara para atacağım borçlarım bitmek üzere bu parayı durduğu yerde 2025 e kadar en hızlı nasıl değerlendirebilirim? Nerye yatırım yapayım? BTC İşine girmek mantıklımı?
Altın mı dolar mı
Buna yre bas egzoz tak boyle ise vututututu gitBöyle bir şeye bile okeyim beyler öyle diyim bu bile kısmı çözer sade olsun yeter kafasindayim