Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Arif Çelebi
2500 ise iyiymiş hocam nasıl o kadar düştü
Dün indirim varmış hocam zaten bakınıyordum dün görünce kaptım amazonda hy300 kaçırmıştık p30 hy300 v2 gibiymiş bakalım merakla bekliyoruz

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Dün indirim varmış hocam zaten bakınıyordum dün görünce kaptım amazonda hy300 kaçırmıştık p30 hy300 v2 gibiymiş bakalım merakla bekliyoruz
Bende bakınıyorum ama kaçırmışım herhalde şuan baktığımda 3 k larda geziyor neyse hayırlı olsun hocam size

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Arif Çelebi

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Teşekkürler hocam biraz zam gelmiş ama isterseniz bakın
bahsettiğiniz p30 bumu hocam ? ben bunda p30 yazan veya hy320 yazan bir yer görmedim ve 2 gb ram olduğunuda göremedim ben bahsetttiğim siyah olanlardı aşağıdakiler

https://tr.aliexpress.com/item/1005...id=2024030202093518297066770766400000686080_2

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Arif Çelebi
hocam yorumlarda paylaşmışlar hy320 daha güçlü bir cihaz ancak vergilerle 4k üstüne çıkıyor bu cihaz iki cihazın arasında öneriliyor ama gelsin bakacağız
1709374741888.png

sağdaki p30 soldaki hy 300
1709374902820.png

Son düzenleme:

tolga_A

80+
evet daha canlı
Üstadım bende hy 300 var.Amazondan aldım.Yukarıdaki görüntülerde bana ait.Gördüğün gibi ayarlarını yapınca oldukça parlak bir görüntü elde edebiliyorsun.Amazondada şuan 2400 civarı.Yani hemen hemen aynı fiyata almışsın.Bence gayat uygun bu fiyata.Aynı cihazın diğer sitelerdeki fiyatını görmüşsündür.Neredeyse 2 katı.Ben bazen loş ışıkta bile izliyorum ama karanlıkta enfes.Kenar görüntü kayıpları neredeyse farkedilmiyor.Benim resimlerde de göreceksin.Zaten odaklandığın yerden dolayıda hiç farketmeyeceksin.Cihazda bir sorun yoksa ayarla keyfine bak.Bu paraya android projeksiyon zaten çok iyi.Güle güle kullan.Bazen kendi sesi yeterli bile oluyor sessiz ortamda.Bazen kulaklıkla bazende bluetooth hoparlörle kullanıyorum.Bir sıkıntı gecikme v.b yaşamadım.Bu arada usb çoklayıcı ile usb,klavye usb si,mouse usb si bağladım aynı anda.Gayet rahat çalıştırdı.Kablolu internet üzerine çalışmalarım var bu ara:) yansıtma var.chrome var.play google var.Apk yükleyebiliyorsun.Keyfine bak.Gayet güzel bir cihaz...Kim kime verir:)Hemde bu fiyata...

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Üstadım bende hy 300 var.Amazondan aldım.Yukarıdaki görüntülerde bana ait.Gördüğün gibi ayarlarını yapınca oldukça parlak bir görüntü elde edebiliyorsun.Amazondada şuan 2400 civarı.Yani hemen hemen aynı fiyata almışsın.Bence gayat uygun bu fiyata.Aynı cihazın diğer sitelerdeki fiyatını görmüşsündür.Neredeyse 2 katı.Ben bazen loş ışıkta bile izliyorum ama karanlıkta enfes.Kenar görüntü kayıpları neredeyse farkedilmiyor.Benim resimlerde de göreceksin.Zaten odaklandığın yerden dolayıda hiç farketmeyeceksin.Cihazda bir sorun yoksa ayarla keyfine bak.Bu paraya android projeksiyon zaten çok iyi.Güle güle kullan.Bazen kendi sesi yeterli bile oluyor sessiz ortamda.Bazen kulaklıkla bazende bluetooth hoparlörle kullanıyorum.Bir sıkıntı gecikme v.b yaşamadım.Bu arada usb çoklayıcı ile usb,klavye usb si,mouse usb si bağladım aynı anda.Gayet rahat çalıştırdı.Kablolu internet üzerine çalışmalarım var bu ara:) yansıtma var.chrome var.play google var.Apk yükleyebiliyorsun.Keyfine bak.Gayet güzel bir cihaz...Kim kime verir:)Hemde bu fiyata...
Usb çoklayıcı ile klavye ve mouse bağlama fikri bendede vardı ama tereddüt ediyordum acaba kasma donma vs. yaparmı diye cevabın rahatlattı birde aklımda projeksiyon perdesi var yine aynı aliexpress üzerinde alma gibi bir niyetim var ama tamda karar veremedim sen ne dersin bu konuda ? ayarları ile oynamadan biraz soluk görüntü veriyor gibime gelmişti zaten ama ayarlarıda yapınca bu sefer ömründen yermiyim diye düşündüm ürün aşagıda videoyu bir izle alanların yorumları genel olarak iyi derecede. Videoda gösterilene göre arada büyük bir fark oluyor

tolga_A

80+
Usb çoklayıcı ile klavye ve mouse bağlama fikri bendede vardı ama tereddüt ediyordum acaba kasma donma vs. yaparmı diye cevabın rahatlattı birde aklımda projeksiyon perdesi var yine aynı aliexpress üzerinde alma gibi bir niyetim var ama tamda karar veremedim sen ne dersin bu konuda ? ayarları ile oynamadan biraz soluk görüntü veriyor gibime gelmişti zaten ama ayarlarıda yapınca bu sefer ömründen yermiyim diye düşündüm ürün aşagıda videoyu bir izle alanların yorumları genel olarak iyi derecede. Videoda gösterilene göre arada büyük bir fark oluyor

Perde olayını bilmiyorum.Aşağıda yorumlar var.Ama belli bir açı,parlama yapması v.b durumları var.Ben gönderdiğim resimlerde üstü siyah çizgili gri bir duvara yansıtıyorum.İhtiyacın varsa alırsın.Yoksa gerek yok.Ayrıca ömür dediğin şeyi boşver.Kullan en güzel şekilde.Nasıl seviyorsan ayarla gitsin...Anı değerlendirçGittiği yere kadar:)Şuanda netflix de film izliyorum ve ortam karanlık değil.Loş ışık var.Gayet yeterli ve parlak...Takılma bunlara...

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları