Üstadım bende hy 300 var.Amazondan aldım.Yukarıdaki görüntülerde bana ait.Gördüğün gibi ayarlarını yapınca oldukça parlak bir görüntü elde edebiliyorsun.Amazondada şuan 2400 civarı.Yani hemen hemen aynı fiyata almışsın.Bence gayat uygun bu fiyata.Aynı cihazın diğer sitelerdeki fiyatını görmüşsündür.Neredeyse 2 katı.Ben bazen loş ışıkta bile izliyorum ama karanlıkta enfes.Kenar görüntü kayıpları neredeyse farkedilmiyor.Benim resimlerde de göreceksin.Zaten odaklandığın yerden dolayıda hiç farketmeyeceksin.Cihazda bir sorun yoksa ayarla keyfine bak.Bu paraya android projeksiyon zaten çok iyi.Güle güle kullan.Bazen kendi sesi yeterli bile oluyor sessiz ortamda.Bazen kulaklıkla bazende bluetooth hoparlörle kullanıyorum.Bir sıkıntı gecikme v.b yaşamadım.Bu arada usb çoklayıcı ile usb,klavye usb si,mouse usb si bağladım aynı anda.Gayet rahat çalıştırdı.Kablolu internet üzerine çalışmalarım var bu ara
yansıtma var.chrome var.play google var.Apk yükleyebiliyorsun.Keyfine bak.Gayet güzel bir cihaz...Kim kime verir
Hemde bu fiyata...