Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Bizim ürün satışa kapanmış hayırdır inşallah :) 65 dolar falan olmuş fiyatı hep diğer mağazalarda ilginç

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Arif Çelebi
Bizim ürün satışa kapanmış hayırdır inşallah :) 65 dolar falan olmuş fiyatı hep diğer mağazalarda ilginç
Hocam yeni ürün olduğu için yok satıyordu ürünü aldığımda 600 satış yapılmıştı geçen baktım 1000 olmuş siparişi ptt kabul etmiş istanbul avrupa yakasındaymış yakında gelir umarım sıkıntısız olur sizde ne durum

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Hocam yeni ürün olduğu için yok satıyordu ürünü aldığımda 600 satış yapılmıştı geçen baktım 1000 olmuş siparişi ptt kabul etmiş istanbul avrupa yakasındaymış yakında gelir umarım sıkıntısız olur sizde ne durum
Hocam benimki de bu sabah çinden çıkış yapmış birkaç güne ülkeye girer herhalde. Genel olarak tüm projeksiyon cihazlarına zam gelmiş aliexpressde maalesef

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Arif Çelebi
Hocam benimki de bu sabah çinden çıkış yapmış birkaç güne ülkeye girer herhalde. Genel olarak tüm projeksiyon cihazlarına zam gelmiş aliexpressde maalesef
Hocam benim siparişim geldi ne yazık ki 1 gb ram 8 gb storage olarak geldi donma takılma yok ışıkta bakmama rağmen görüntü kalitesi çok iyi seste çok iyiydi o yüzden kullanacağım

Ekler

• IMG_1833.jpeg
    IMG_1833.jpeg
    1.9 MB · Hit: 133
  • IMG_1834.jpeg
    IMG_1834.jpeg
    1.8 MB · Hit: 136
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Hocam benim siparişim geldi ne yazık ki 1 gb ram 8 gb storage olarak geldi donma takılma yok ışıkta bakmama rağmen görüntü kalitesi çok iyi seste çok iyiydi o yüzden kullanacağım
Çok iyi hocam hayırlı olsun kullanımda sıkıntı yoksa ramin 1 gb olması sorun değil bence. Bu arada tv box falan bağlayıp görüntü alabiliyoruz değil mi hocam bu cihazdan?

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Arif Çelebi
Çok iyi hocam hayırlı olsun kullanımda sıkıntı yoksa ramin 1 gb olması sorun değil bence. Bu arada tv box falan bağlayıp görüntü alabiliyoruz değil mi hocam bu cihazdan?
Bende apple tv var hocam denedim alınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert Enes
Reklam Amaçlı Paylaşım
Aldığım gibi duruyor ürün. 2.5k'ya bırakırım.

Nosferatu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem TAŞLIEL
P30 ve HY320 aynı mı yada hangisi daha iyi :? kağıt üzerinde HY320 FHD ve 390 AnsiLümen olduğundan çok daha iyi gözüküyor sanki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Arkadaşlar cihaz çalışırken toz mu var diye dalgınlıkla doğrudan lense baktım ve gözüm ağrır gibi oldu biraz. Sizce bir şey olur mu doğrudan lense baktınız mı hiç?

Top Bottom