A_TURAN_A
80+ Bronze
Bir de diğer marketlere bakayım belki siz de ki büyük olanı felandırBuydu galiba. Uydu bendeki
Bir de diğer marketlere bakayım belki siz de ki büyük olanı felandırBuydu galiba. Uydu bendeki
Hafif zorla giriyor öyle rahat değil.Bir de diğer marketlere bakayım belki siz de ki büyük olanı felandır
Zorladım da yine girmedi büyük gramajlı olanı varsa onlara bakayım teşekkürler ederimHafif zorla giriyor öyle rahat değil.
Perdeyide sipariş ettim ben anı çıkarmak yerine daha uzun süreli kullanım amacındayım hocam bakalım perde ile herhangi bir ayar yapmadan nasıl olacakPerde olayını bilmiyorum.Aşağıda yorumlar var.Ama belli bir açı,parlama yapması v.b durumları var.Ben gönderdiğim resimlerde üstü siyah çizgili gri bir duvara yansıtıyorum.İhtiyacın varsa alırsın.Yoksa gerek yok.Ayrıca ömür dediğin şeyi boşver.Kullan en güzel şekilde.Nasıl seviyorsan ayarla gitsin...Anı değerlendirçGittiği yere kadarŞuanda netflix de film izliyorum ve ortam karanlık değil.Loş ışık var.Gayet yeterli ve parlak...Takılma bunlara...
Hocam gümrükte ne kadar vergi çıktı paylaşabilir misiniz ?Hafif zorla giriyor öyle rahat değil.
Biz konudaki Hy300 hakkında konuşuyoruz.Hy320 için sipariş ederken ki fiyat ve gümrüğe ödediği fiyatı yazabilecek var mı? Hiç bir yerde bu bilgi anlaşılır şekilde yazılmamış?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam gümrükte ne kadar vergi çıktı paylaşabilir misiniz ?
Hayırlı olsun.Bir dene bakalım.Fark bariz olursa bizde niyetleniriz.İnşallah uzun süre kullanırız ,dediğim gibi bir anker beklentisinde değilim,varlığı yeterli...Perdeyide sipariş ettim ben anı çıkarmak yerine daha uzun süreli kullanım amacındayım hocam bakalım perde ile herhangi bir ayar yapmadan nasıl olacak
Hocam projeksiyonlarda satılan ürün fiyatının yarısı kadar da vergi olarak ekleniyorHy320 için sipariş ederken ki fiyat ve gümrüğe ödediği fiyatı yazabilecek var mı? Hiç bir yerde bu bilgi anlaşılır şekilde yazılmamış?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam gümrükte ne kadar vergi çıktı paylaşabilir misiniz ?
Hocam p30’u hangi linkten aldınız acaba? Ben de aldım da 2350 liraya geld toplamHocam bende aliexpressten sipariş verdim ama ben p30 aldım hy300 v2 diye de geçiyor hy300 de 1 gb ram 8 gb storage var p30 da 2 gb ram 16 gb storage var birde p30 daha parlak görüntü verebiliyor dün sabah aldım öğlen kargolamışlar gelince detaylı bilgilendiririm
hocam buradan aldım sonradan başka bir satıcıda sizin dediğiniz fiyata görmüştüm ama kargolandığı için iptal etmekle uğraşmadım 150 tl için uğraşılmazHocam p30’u hangi linkten aldınız acaba? Ben de aldım da 2350 liraya geld toplam
Hocam ben de bu linkten aldım jetonum olduğu için 3 dolar falan indirim yaptı yalnız bizim aldığımız satıcı yorumlarında biri ürünün raminin 1 gb olduğunu söylemiş maalesef.hocam buradan aldım sonradan başka bir satıcıda sizin dediğiniz fiyata görmüştüm ama kargolandığı için iptal etmekle uğraşmadım 150 TL için uğraşılmaz
WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taÅınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hocam ekran görüntüsü paylaşmış birisi ona güvendim umarım doğru gelir benim sipariş bugün yarın türkiyeye varır gelince paylaşırımHocam ben de bu linkten aldım jetonum olduğu için 3 dolar falan indirim yaptı yalnız bizim aldığımız satıcı yorumlarında biri ürünün raminin 1 gb olduğunu söylemiş maalesef.
Evet hocam benim de aklım karıştı inşallah 2 gbdır aldığımız. Tamamdır hocam paylaşırsanız çok iyi olur yardımlaşırız benimki de kargoya verilmişHocam ekran görüntüsü paylaşmış birisi ona güvendim umarım doğru gelir benim sipariş bugün yarın türkiyeye varır gelince paylaşırım