Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,940
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Perde olayını bilmiyorum.Aşağıda yorumlar var.Ama belli bir açı,parlama yapması v.b durumları var.Ben gönderdiğim resimlerde üstü siyah çizgili gri bir duvara yansıtıyorum.İhtiyacın varsa alırsın.Yoksa gerek yok.Ayrıca ömür dediğin şeyi boşver.Kullan en güzel şekilde.Nasıl seviyorsan ayarla gitsin...Anı değerlendirçGittiği yere kadar:)Şuanda netflix de film izliyorum ve ortam karanlık değil.Loş ışık var.Gayet yeterli ve parlak...Takılma bunlara...
Perdeyide sipariş ettim ben anı çıkarmak yerine daha uzun süreli kullanım amacındayım hocam bakalım perde ile herhangi bir ayar yapmadan nasıl olacak

merdin34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Siraç Yeşilmen
Hy320 için sipariş ederken ki fiyat ve gümrüğe ödediği fiyatı yazabilecek var mı? Hiç bir yerde bu bilgi anlaşılır şekilde yazılmamış?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hafif zorla giriyor öyle rahat değil.
Hocam gümrükte ne kadar vergi çıktı paylaşabilir misiniz ?

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,940
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hy320 için sipariş ederken ki fiyat ve gümrüğe ödediği fiyatı yazabilecek var mı? Hiç bir yerde bu bilgi anlaşılır şekilde yazılmamış?

Biz konudaki Hy300 hakkında konuşuyoruz.

tolga_A

80+
Perdeyide sipariş ettim ben anı çıkarmak yerine daha uzun süreli kullanım amacındayım hocam bakalım perde ile herhangi bir ayar yapmadan nasıl olacak
Hayırlı olsun.Bir dene bakalım.Fark bariz olursa bizde niyetleniriz.İnşallah uzun süre kullanırız ,dediğim gibi bir anker beklentisinde değilim,varlığı yeterli:)...

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Arif Çelebi

Hocam projeksiyonlarda satılan ürün fiyatının yarısı kadar da vergi olarak ekleniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Hocam bende aliexpressten sipariş verdim ama ben p30 aldım hy300 v2 diye de geçiyor hy300 de 1 gb ram 8 gb storage var p30 da 2 gb ram 16 gb storage var birde p30 daha parlak görüntü verebiliyor dün sabah aldım öğlen kargolamışlar gelince detaylı bilgilendiririm
Hocam p30’u hangi linkten aldınız acaba? Ben de aldım da 2350 liraya geld toplam

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Arif Çelebi
Hocam p30’u hangi linkten aldınız acaba? Ben de aldım da 2350 liraya geld toplam
hocam buradan aldım sonradan başka bir satıcıda sizin dediğiniz fiyata görmüştüm ama kargolandığı için iptal etmekle uğraşmadım 150 tl için uğraşılmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
hocam buradan aldım sonradan başka bir satıcıda sizin dediğiniz fiyata görmüştüm ama kargolandığı için iptal etmekle uğraşmadım 150 TL için uğraşılmaz
Hocam ben de bu linkten aldım jetonum olduğu için 3 dolar falan indirim yaptı yalnız bizim aldığımız satıcı yorumlarında biri ürünün raminin 1 gb olduğunu söylemiş maalesef.

Ekler

• F67F1C33-7DA4-41F4-BC14-3BBAA63B250A.png
    F67F1C33-7DA4-41F4-BC14-3BBAA63B250A.png
    956 KB · Hit: 45

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Arif Çelebi
Hocam ben de bu linkten aldım jetonum olduğu için 3 dolar falan indirim yaptı yalnız bizim aldığımız satıcı yorumlarında biri ürünün raminin 1 gb olduğunu söylemiş maalesef.
Hocam ekran görüntüsü paylaşmış birisi ona güvendim umarım doğru gelir benim sipariş bugün yarın türkiyeye varır gelince paylaşırım

Ekler

• IMG_1821.png
    IMG_1821.png
    553.6 KB · Hit: 69
  • IMG_1822.png
    IMG_1822.png
    1.8 MB · Hit: 64
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Hocam ekran görüntüsü paylaşmış birisi ona güvendim umarım doğru gelir benim sipariş bugün yarın türkiyeye varır gelince paylaşırım
Evet hocam benim de aklım karıştı inşallah 2 gbdır aldığımız. Tamamdır hocam paylaşırsanız çok iyi olur yardımlaşırız benimki de kargoya verilmiş

Top Bottom